Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg har valgt, at dele nogle af mine favorit items for maj måned. Jeg har været helt vild ed at bruge smykker, det har jeg i et stykke tid men disse ringe kan jeg ikke leve uden, de giver ens outfit mere liv.

Jeg har altid min sorte jakke på og en af disse tasker med mig, jeg har dog skiftet mellem jakker da det er begyndt at blive varmt.Disse prikkede bukser er blevet mine all time farvortie bukser, de er så behalige og så er det også et par løse kontorbukser, hvilket jeg elsker:) Min bluse er hvid og har nogle flotte detaljer ved ærmerne, jeg er helt vild med den, men jeg elsker stadigvæk min oversized sorte t-shirt, jeg glæder mig til at få et par billeder op hvor man kan se mig i tøjet. Ellers er dette min måneds favoritter.

Ring nr 1 er fra chanel, nr 2 er en jeg har fået af min mor.

Min sorte jakker er fra zara, og taske nr 1 er fra true religion, 2 er fra lala berlin

Hvid bluse fra zara, bukser fra only

Likes

Comments

Dette er det første opslag i lang tid. Det gør ikke så meget for mig, da dette er en sjov lille hobby. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle lægge op , så nu er det blevet et opslag omkring hvad man kan lave på en kedelig søndag. Jeg elsker personligt at være kreativ og elsker at lave om på mit værelse og finde små projekter man kan lave.

No.1 lav en lille kollage. Som man kan se på billedet har jeg lavet min egen lille kollage med billeder fra magasiner, og sat kollagen ind i en sort ramme fra IKEA. No.2 du kan tage ind på glyptoteket, der er rigtig hyggeligt. cafeen er sød og der er en flot "udsigt" til planter", du kan også tage ind på museet og se deres flotte udstillinge . No. 3 man kan tage ind på en hyggelig cafe sammen med veninde(rne) eller med sin mor. cafér er hyggelige især på en søndag. Man kan også altid tage ud i skoven med familien og nyde naturen + det er gratis :)

love -☾

Likes

Comments

Jeg har været i rom i vinterferien. Det var en fantastisk tur! Jeg var der i en uge, sammen med min familie, i en lille lejlighed i Trastevere. Vi så så mange flotte kirker, Colosseum, og mange andre kendte steder i rom" det skal lige siges at peters kirken var sindsyg smuk!". Jeg elsker at gå rundt i de smukke små gader og kigge på tasker og unikke smykker, men der skulle også være tid til at kigge i Sephora, zara osv..

Jeg ville faktisk bare dele nogle billede fra turen med jer:)

Jeg fik slappet helt af. Væk fra min "hverdags stress". Jeg har selvfølgelig savnet mit hus, og venner hjemme i Danmark og jeg glæder mig super meget til a fortælle dem om mit dejlige tur og de fine ting jeg har købt.

Jeg er glad for at sige at jeg rent faktisk har haft der helt afslappet og sjovt på denne tur.

love- ☾

LAST QUARTER MOON

Unicode: U+263E, UTF-8: E2 98 BE

Likes

Comments

Behind every favorite song, there is an untold story.

Idag har jeg tænkt mig, at dele nogle af mine ynglings sange i øjeblikket. Jeg er vild med sange i genren atmospheric acousticplayliste: atmospheric acoustic

Bed peace by Jhene Aiko

thinking of you by Mabel

Lanes by yuna

pink + white by Frank ocean

idfc by blackbear tarro

Unfold, Maybe, Fantasy

by alina baraz

Nights by frank ocean

Dont wanna be your girl by wet

Lovesick by mura masa

Location by khalid

Sex for breakfast By Life of dillon

Hold on by leø

Wait a minute! by ​​Willow

8TEEN by khalid

love- ☾

LAST QUARTER MOON

Unicode: U+263E, UTF-8: E2 98 BE


Likes

Comments

Lidt omkring mig i guess.

2016 var en god tid for mig. Jeg blev konfirmeret var ude og rejse til Galapagos, blev døbt, så min familie i Ecuador som jeg ikke havde set i 3 år, mistet veninder og fået nye venskaber, genskabt gamle venskaber, holdte min fødselsdag i Berlin med mine veninder og havde den bedste nytårsaften.

2016 var også året hvor jeg var så ulykkelig på punkter, jeg kunne ikke få mig selv til at gå ud af døren om morgenen og havde det bare ikke godt. Jeg sidder her idag (2017)  og er ret glad, selvom alle mine problemer ikke er løst. Jeg har stadigvæk "anxiety" / "stress" men jeg er ved at bekæmpe det. Så alt skal nok blive godt igen det tager bare tid og tålmodighed.

love- ☾

LAST QUARTER MOON

Unicode: U+263E, UTF-8: E2 98 BE

Likes

Comments