DÖ DIN JÄVLA SAMHÄLLSPARASIT!!!! jävla kossa du lever på oss skattebetalare hoppas du dör!!. hur i helvete kan du vara så sjuk att du måste ha hemhjälp och inte kan jobba, försöker till och med få hemtjänst att handla o tvätta dina kläder. men du är så jävla pass frisk att du kan gå flera timmar varje dag för att spela ett jävla GPS spel!!!!!, fan ta självmord ditt jävla as!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

HR står för HUMAN RELATIONS..... härligt när man har en HR chef som ärligt talat tror att denne skall vara partisk med chefen och inte vara den som Skall medla mellan alla parter på arbetsplatsen.... du är så lätt manipulerad så man #facepalmar varje gång du öppnar munnen....

Likes

Comments

Jaha då var det fredag igen, just nu har jag ingen direkt ilska att dela förutom att det är morgon!.

syns snart med nån ilska #buttplugs och #metoofuckyou, #draåthelvetehej

Likes

Comments

som min kollega blogga #misantropisktiniativ,  vad är det för nytta med allt jävla vadargsskvaller?!!!. ibland är det fan så mycket bättre om folk bara kunde HÅLLA KÄFTENoch sluta lägga all energi på vad alla andra gör!. skaffa hjälp för fan.


praktexempel är en av "#loppätarna "på jobbet, den apan håller fan Aldrig käft!!!!, han ska höra, se och veta allt om alla, han gapar nånstop och Vill alltid vara i centrum och synas samt höras... fan att ingen bara kunde köra upp en jävla falukorv i arslet på han så han blir tyst nån gång?!


kommer snart med mer hat om idioterna i min närhet :-)#draåthelvete hej

Likes

Comments

lite introvert irritation.

din feta kossa! fattar inte hur du kan behålla jobbet,du gör fan ingenting om dagarna förutom ber andra om hjälp,springer efter din chefs gullepluttar och smörar, går in till kontoret och snackar skit om allt och alla..

både du o din partner är så vidriga!lär er svenska och hur fan man jobbar!, sluta försöka få er se bättre ut i ledarens ögon genom hitta på massa gojja om era kollegor!!!  bli självmordsbombare istället så ni gör nån jävla nytta....

sen varje dag denna vecka både på frukost och lunch håller jag mig från att bli galen,fan kan man få nån jävla tyst stund på jobbet eller?!.måste andra avdelningen alltid gapa och skvallra nonstop!!!!, fan snälla ta och håll käften n jävla gångeller gör mänskligheten en tjänst och leta reda på en fet bro att hoppa ifrån så vi slipper er!!!!!!.


så nu har jag pratat lite om en arbetsplats i 08. ha en bra dag ni alla andra #draåthelvetehej på återseende!! fuck you jackass <3

Likes

Comments