Tjo! 

Ja, vad har jag gjort den här helgen mer än att spela handboll? Inte mycket kan jag meddela... Efter vinsten mot sävehof igår åkte jag och pappa till farmor där det bjöds på god middag och hockey. Idag släppte det äntligen! och med trettiofyra mål mot kvik sport så är vi lovade glass nästa träning! Resten av dagen idag har bestått av städa, läsa och lite mer städa... 

Ännu en helg som flugit iväg, nu laddar vi för veckan som kommer! (och val av inriktning samt i val - trampa mig på tårna bara... ok?)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Ja i helgen var det ju ett vinterväder som heter duga! Det är så det ska se ut från december fram till sportlovet... Men två dagar funkar väl det med? Haha, är förvånad att vi fick snö över huvud taget här i västsverige. Jag säger bara det: när jag flyttar hemifrån, då flyttar jag till luleå ;) sommar när det är sommar och vinter när det är vinter. Precis som det ska va!

Likes

Comments

2 timmar i bilen - 50 minuter match - 2 timmar i bilen. Som tur var så vann vi matchen mot Strömstad, det hade känts lite surt att ha åkt totalt 4 timmar för en förlust... 

Btw så läser vi böcker i engelskan och jag kan verkligen inte slita mig från min bok! Jag som hatar både engelska och att läsa... Ibland förstår jag mig inte på mig själv ;) Men LÄS DEN! - Graceling

Likes

Comments

Ja, jag vet att det varken är tisdag eller fettisdag men om någon står där i bageriet och säljer semlor måste man ju köpa en i alla fall... Mums!

Likes

Comments

Gjorde lunch för en timma sen och snart ska jag till tullen och äta igen, fast med laget.
Vi spelade en match mot Kungälv i morse som inte gick speciellt bra... Men ikväll så ska vi bannemej vinna!

Likes

Comments

Spännande film som får hjärnan att jobba... Oväntade händelser och jag rekommenderar den starkt! :) 

Likes

Comments

​Saknar faktiskt sommaren nu...

​Vad har hänt de senaste dagarna? Jo, igår så var jag i Göteborg med ​Amelia och idag var vi på bio och såg Micke och Veronica. Nu ikväll spelade vi match mot särökometerna och vann stort med över tio bollar! 

I morgon börjar skolan. Ingen kommentar på det...

Likes

Comments

/hehe mycket mat nu...

Hej på er! Idag startade jag med en god frukost och lite fifa med brorsan (du måste leta ordentligt om du vill hitta en sämre spelare...). 

Efter min stora förnedring som Zlatan åkte jag med pappa till fors och sprang 6 km :) friskt och skönt väder och extra skönt var det att springa om pappsen!

Efter löprundan följde middag på ikea och jag köpte två tröjor och en kjol på lager 157 när vi ändå var i farten ;)

Likes

Comments

Ledsen hörni för dålig uppdatering... Jag har nämligen haft träningsläger i helgen som uppladdning inför SM nästa helg. Det har varit kul och lärorik träning samt teori, dessutom åt vi lunch på tullen båda dagarna :)

Likes

Comments

​Bakbok - hela sverige bakar / rubiks kub / transparent puder - nyx / påslakanset - pip studio / handvärmare / pulsband / parfym - clean/ sd till lightning adapter / löparvantar / läppbalsam - elisabeth arden 8 hour cream / bok - bingos fotoskola / sminkborste - real techniques / knästrumpor


Fick även skor, presentkort och kameraväska samt lite annat som inte fick plats i bilden :)

Likes

Comments