​Hallå alla! Tuff vecka träningsmässigt! VI har som sagt börjat köra full pre season träning nu med laget. Inte den roligaste träningen men absolut ett måste. Extremt mycket kondition förståss. Det som är roligt för mig i år är att jag förmodligen kommer spela en hel del 3a dvs Small Forward! Har knappa  10 veckor på mig att förbereda mig för den utmaningen! Jag kommer även spela 4,5 ! VI har kört hårt hela veckan och idag är faktiskt min första lediga dag!  klockan är nu 18.17 här och jag har hunnit med alla mina läxor, småprov online och uppsatser. Har även hunnit med några timmar på stranden idag. Helt fantastisk strand Fort Lauderdale beach. Denna helgen är det labor weekend vilket innebär att man tar farväl av sommaren och de flesta är lediga ifrån sina jobb på måndag! En långhelg så att säga. Just det! Coach har redan sagt att dessa två dagarna är de mesta vi kommer ha ledigt fram tills jul! 

Nu ska jag ta en power nap sen får vi se vad som sker! 

Hoppas ni har de gott himma i Sverige, peronsligen klagar jag inte på 33 grader strålande solsken den 4 september! 


SÄÄÄRVI HAAJ!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena Sverige! Vi har nu dragit igång med träningen! Fullt ös! Mitt dsgsschema ser ut ungefär såhär,

07:30 - går alarmet, duschen kallar!

08:15-08:50 frukost, oftast bestående av grekisk yoghurt med jordnötssmör och frukt.

09:00-11:45 klasser, eftersom jag har tagit min associate degree I business så har jag fortsatt med det här på NSU, utöver Business studerar jag sport marketing och recreation. Väldigt intressant för mig personligen, eftersom ni vet att jag är extrem sportintresserad.


11:45-13:30 pre workout meal/study hall/ nap. Beroende på hur jag mår så sätter jag mig och pluggar eller tar en power Nap! Käkar gör jag alltid innan träningen, oftast med 3-5 polare från laget.

13:30-14:00 göra sig redo för träning, byta om, tejpa anklarna, stretcha!


14:00-17/18:00 träning

Lite beroende på coachs humör, vi kör antingen gym innan träning eller efter. Ibland slutar träningen efter 2hr om han är på bra humör, om han har en dålig dag kan vi köra fram tills klockan 6.


18:30-19:00 middag med laget


19:00-22:30 plugg/plugg/plugg/ fritid

Efter träningarna brukar det oftast bli plugg.. Ibland har jag tid för lite Nba 2k eller Fifa. Något facetime samtal blir det också.. Annars gäller det att ta hand om kroppen och stay on top of your academics!


22:30-07:00 sover jag!

Så man kan lugnt påstå att jag gör det jag älskar 24/7. Jag tränar, äter, pluggar det jag älskar och såklart sover!

Likes

Comments

Hej alla vänner, ovänner och främlingar! Först och främst vill jag välkomna just DIG till min blogg! Jag har tvivlat väldigt länge på införskaffa en blogg just för att jag känner att jag inte kommer blogga tillräckligt mycket. Men... NU när syrran gjorde sin blogg tänkte jag att jag måste ge det en chans i alla fall!


Jag är Lukas Landgren! Jag är 21 år och bestämde mig för att testa mina vingar första gången den 24 maj 2014, då jag skrev på ett stipendium för att börja plugga och spela basket i USA. Stupendiumet var ett tvåårskontrakt ( max antal år du får spendera på ett Junior College / Community College) på Monroe College i New York! 

Första året var jag den enda vita killen i laget! Helt underbart! Älskade det laget, vi krossade nästan allt motstånd när vi klickade! Vi var ett av det bästa laget i NJCAA D1! Sjukt stark kemi! Kemi är A och O i ett lag. Även om vi var extremt duktiga mitt andra år också så var det inte likadant.. Det var fortfarande sjukt kul! Att vara lagkapten och ha med sig två svenska Bröder var hur fett som helst! Men den där "brotherhood" feeling fans inte i laget år 2. Vi spelade egoistiskt och även om vi på papper var topp 10 I USA så klickade det aldrig. 

Två år gick snabbt i världens bästa stad, NYC!

Efter spenderat halva sommaren 2016 genom besöka skolor och pratat med över 60 coacher om min nästa destination så bestämde jag tillslut en skola som jag i skrivande stund befinner mig på, lyckligare än någonsin!

Det är svårt att sätta ord på vad jag får uppleva. Men jag lovar att jag ska göra mitt bästa genom bilder och små inlägg!


Följ med på min resa!!

Likes

Comments