Hej!!

Jag har tänkt lite på en sak, varför bråkar man? Varför kan man inte bara hålla löften man har gett, respektera andras åsikter och skita i vad andra tycker om en?

Jag mår fett dåligt när mina kompisar bråkar, men när jag själv bråkar eller slåss med någon så blir jag bara fett taggad​. Jag tror inte att jag är rätt person att sitta och skriva om att man inte ska bråka och slåss för  jag är la inte den lugnaste personen direkt.. Vissa människor har ju flera meter lång stubin innan dom går i taket medans jag inte ens har en stubin, jag fatta rinte hur folk lyckas hålla sig lugna när någon provocerar dom, jag är fett avundsjuk på sånna personer. Men men, jag antar la att det är något man kan jobba på.

Hur är ni då kära läsare? Ta och fundera på de tills nästa gång jag skriver!


HADEEEEEEEE!​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!!

Ja som rubriken lyder så va de ett tag sen nu. Jag vet inte riktigt vad som hände där ett tag, det var en del skit som hände och jag och alla inblandade mådde skit...

Men nu så får jag försöka blicka framåt och hålla huvudet högt antar jag.

Ja gott folk... Vad har hänt när jag var borta egentligen? De har varit jul, det har blivit ett nytt år, vi har hunnit ha ett vinterlov, jag har varit i Norge och åkt lite snowboard och nu har det hunnit bli Februari och sportlovet har kommit. Vad ska ni göra nu på ledigheten då? Jag ska i alla fall åka till säffsen och åka lite bräda med nåra kompisar, är fett taggad på de asså!

Aja, det var en liten uppdatering på varför jag har varit borta och vad som har hänt i mitt liv!

PS: Ni kan gärna börja sprida den här bloggen bland era vänner så det är nån som läser det här xD

HADEEEE!!

Likes

Comments

Tjo!

Är jag den enda som tycker att musik är det bästa som finns? De har hjälpt mig igenom många gråa trista dagar. Att få lyssna på Eminem efter en jobbig dag i skolan eller efter att det har hänt något sorgligt få lyssna på Demons av Imagine dragons, ahh de finns inget bättre. Alla musikstilar har något bra i sig, trummorna i rock, höga toner i balader eller en rap med gött flow, jag älskar allt!

Det är även ganska skönt att lyssna på lite Justin bieber ibland, ja ni läste rätt, ja lyssnar på JB. Jag fattar inte riktigt varför alla killar är emot honom, killen gör bra musik. Enda andledningen att killar hatar honom är för att han har tagit varje tjejs hjärta, även några killars.Jag kan förstå det, han ser lixom bra ut och han sjunger väldigt fint, deal with it lixom. Och om jag ska vara helt ärlig så tror ja inte att det är några killar som verkligen hatar honom, det handlar mest om att försöka vara tuff inför killkompisarna, man vill ju inte verka "bögig". Jo men det var nog allt jag hade på hjärtat idag.


This is ludwishh, and im out...  


Likes

Comments

Wohooooo!!!

Äntligen, som jag har väntat på denna vecka. Man slipper allt vad skola heter o kan man kan göra vad man vill. Herrå Tatyana och PP.

MEn den sorgliga delan är att det nästan alltid blir så att ja sitter o spelar istället för att åka ut o göra saker. Fast detta lov har ja planerat lite iaf. 

Ps: ja tycker ni borde börja sprida runt att denna bloggen finns.

This is Ludwishh, and Im out...

Likes

Comments


Tja tja!

Tänkte börja försöka göra de här, på riktigt seriöst döds allvar. Ja kommer typ berätta allt som händer o så, om det händer nått.

This is ludwishh,, and Im out...

Likes

Comments