Petras Bröllop!!!

Jag har ett ord för denna fantastiska helg och det ordet är WOW !!!! Hmm som sagt så höll detta bröllop på i dagarna 3, när och om jag ska gifta mig vill jag också ha ett längre bröllop, för känns som att en inte kommer hinna träffa/hänga med alla på endast en dag?

Allt var så välordnat (säger man så?) och så bra fixat (ish samma sak) och man märkte verkligen hur mycket tid Petra och Markus hade lagt ner på bröllopet. Juste, jag höll ett fucking tal!!!! Ni som känner mig vet att jag har årets scenskräck, så är så proud of myself, det gick faktiskt galant!!

Okej nu blir det bildbomb!Första dagen började med att alla firade in att alla var framme och att bröllopshelgen äntligen hade börjat. Gubben höll tal och har aldrig varit så nervös som jag var denna kväll. På bilden så är det jag och min stylist under helgen som heter Sara, Sveriges snyggast tjej ouf.!!!

Bröllopets hetaste om ni frågar mig, Petra och min fina Mami! Alla var så sjukt snygga redan första dagen, paaaanik:. Detta var sista bilden för första dagen tyvärr, men nu går vi vidare till nästa dag. BRÖLLOPSDAGEN!

Som ni ser på bilden så var det äntligen dags. Jag hade på mig en kostym från Tiger Of Sweden, som Sara hade stylad mig i som sagt. Champange å så :)


Satt front road som vanligt, haha! Nu var tiden inne då min syster skulle säga "I do". Chuck Bass ain't have nothing på den här gumman (jag)

Först kom dessa vackra och underbara brudtärnor in som bestod av Michaela, Matilda, Carro, Joanna, Linn och Sara. Man blev ju straight under denna gång, damn!!!

MIIIIIIH!!! Min käre far och älskade vackra och söta syster. Här kom ju tårarna må jag säga.

Men guuuuu!!! Här var moment då ordet JAAAA kom ut.

Behöver jag ens säga något #couplegoals #proud #ringnärmstakyrkaochbokaminbegravning #dead

Och så var vigseln slut och det var dags för mat och ALKOHOL!

En prinsessa som var redo att slänga Prada klackarna i taket!!

Det var dags att slå sig till bords och maten var gudomlig. No nuts, please!!!!

Det enda negativa jag har om helgen är myggorna, damn har aldrig märkt någon som är så sugen på Luddz. Snälla gumman inte mitt million vänta förlåt BILLION dollar face.

När klockan slog 3 var det dags för kvällen höjdpunkt, FYLLEKÄKET! Omg Ronald McDonald? Nej nej nej, det är bara lilla Luddz. Alla blev överlycklig att se mig med all mat.

Me at the pool seducing the lifeguard while you drown. Det var dags för den tredje och sista dagen, och en var inte kaxig denna dag mår jag säga. Har på mig en pyjamas faktiskt som är second hand tyvärr. Hugh Hefner, släng dig i väggen. Körde på en Bloody Mary i matchande glas som dagens första återställare.

Okej hur mycket orgasm skriker inte den här bilden? Döda mig!

Äntligen fick jag göra det jag är bäst på!

Fanns en fotomaskin på plats där jag tog lite bilder med min favvo gumma, Hamilton <33

Sedan avslutade gubben dagen med ett dopp i denna magiska pool.

Tack Petra & Markus för denna fantastiska helg, har aldrig haft så roligt i hela mitt liv <3

Gillar

Kommentarer