I Måndags började jag äntligen första kursen, och blev hälsopedagogik. Superkul tycker jag att äntligen vara igång och bli undersköterska.

Känns ovant att plugga, de är ju mer än 4 år sen jag tog studenten. Men om jag bara kommer in i den så kommer de kännas superkul att plugg igen.

Jag vill bli undersköterska för att få fastjobb, att ha en fast inkomst, ett schema, rättigheter och det bästa av allt betald semester. Har ju jobbat som timvikarie nu i lite mer än 3 år.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår blev de Pinchos med bästa dagkollegorna. Super trevligt, god mat och bästa sällskapet.

Vi tackade av två stycken, ena har bytt jobb och andra ska flytta till Afrika. Jättetråkigt tycker jag, båda har varit jättekul att varit kollega med.  


Likes

Comments

Införskaffade en ny kamera idag, en SONY DSC-RX100M3.

Egentligen ska jag inte behöva förklara mig varför jag köpte en ny kamera för att jag börjat blogga. Men vet hur vissa besserwissrar kommer säga, att de inte värt att köpa en ny kamera. Men jag tänker så här: jag vill ladda upp bra bilder och kunna blogga mest från mobilen. Och de funkar inte min gamla systemkamera, dessutom är den för "klumpig" att ta med.  Med den här nya kameran så kan jag föra över bilderna direkt från kameran till mobilen. Det underlättar sjukt mycket och en stor del av bloggandet slipper gå igenom så många steg. När de kommer till att redigera bilderna så finns det många bra appar.

Är super nöjd, och när jag vill göra något då vill jag fasiken göra det rejält!

Likes

Comments

Nu är de dax för mig igen att blogga!! Ja, jag blogga faktiskt för typ fyrafem år sen när jag gick på gymnasiet. Som tur är är de så längesen så bloggen finns inte kvar. En win win situation kan man säga, du som läsare slipper läsa en fruktansvärt dålig blogg och jag slipper skämmas ögonen ur mig. ;)

Förra året började jag vlogga, tyckte de var jätte kul till en början men svårt att prata med en kamera. Men jag tänkte att de försvinner och de kommer kännas naturligt efter ett tag. Det blev bättre, jag kände att de inte var lika onaturligt längre men blev liksom aldrig nöjd med det jag hade vloggat. Men la upp dom iaf. Var alltid peppad på att vlogga och tänkte ut hur jag skulle starta vloggen och ungefär vad som skulle ske i vloggen. Men när jag väl tog upp kameran och tryckte på play så tog det bara stopp. Var som att min prestationsångest sa "ge fan i att vlogga". Så tog längre och längre tid mellan jag vlogga och till slut så var de inge kul längre. Sista vloggen jag la upp så lovade jag mig själv att bara köra på och inte tänka så mycket och vlogga så mycket som möjligt under dagen. Gick bra till en början men så glömde jag bort att filma allt och blev inge bra vlogg,.

Nej, slut tjatat om vloggandet. Nu ska jag blogga och de har jag ju gjort förut! ;)

Välkomen till min blogg!! // LUDDE

Likes

Comments

Instagram@luddelindstroom