Hejsan här kommer forsättningen:


2.

Alla gick ut från bussen och gick till huset. Det var en gammeldags hus man kunde inte tro att någon bor där. Karin (som är läraren) gick och knakade på dörren. De tog jätte lång tid tills en man kom och öppnade dörren. Han öppnade dörren långsamt och kom ut med huvudet. Han såg väldigt tyst och mystisk ut.
- Vad kan jag hjälpa er med? Sa mannen och glode.
- Vi skulle åka nånstans fast våran buss gick sönder jag ville fråga om vi kan ringa någon eller om vi kan övernatta här tills imon?
När han hörde de så gick han ute med hela kroppen, ansiktet såg gladare ut och sa:
- Visst kan ni de kom in!!!
Inne luktade blod och att någon dog där inne. Wilma berättade de till Linda men hon trodde bara att Wilma ska de lite lugnare.
- Jag heter Erick. Sa mannen.
- Jag heter Karin och det här är min klass. Har ni en mobil, kan jag ringa?
- Tyvär så har jag ingen, här spelar ingen roll om man ha några mobiler det finns ingen signal. Men ni kan övernatta här och imon så hittar vi en lösning kom jag kan visa var ni kommer sova!!
- Tack så mycket!! Sa Karin
Han vissade var alla kommer sova. Det blev natt, Wilma vaknade för att gå på toa. Hon visste inte säkert vart de ligger så hon bara gissade dören. Hon gissade rätt, när hon gick ut från toan så såg hon en dör som va halv öppet där var en tjej i en hörn som sa ..........

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!! Jag tänkte skriva en berättelse här, varje dag kommer jag skriva lite av den. Så ni få vara med om ni vill veta vad den handla om.


1.
Det var en vanlig dag i skolan för Wilma och Linda tills läraren kom och sa att dom ska åka till en utflykt nästa vecka. Tiden gick och utflikten va på gång o göras. Wilma och Linda gick tillsammans till skolan Wilma stannade och sa:
- Hallå men vad ska vi åka till, det här känns konstig varför fick vi inte reda på de innan?
- Ta de lungt Wilma allt kommer bli bra. (Sa Linda)
När dom kom till skolan, sprang Wilma till läraren och frågade:
- Vart ska vi nånstans? När kommer vi komma tillbaka?
- Vi kommer åka till en museeum vi kommer vara tillbaka tills imon.
Alla gick in i bussen och satte sig på stolarna. Allt gick bra men sen hördes nånting som att någon gick sönder. Wilma fick panik Linda försökte säga till Wilma att all tkommer bli bra men hon lyssnade inte. Läraren sa:
- Ta de lung,t alla barnen ska ut från bussen efter några meter bort finns en hus vi kan fråga om vi kan ringa någon eller om vi kan övernatta där.
Alla gick ut från bussen och gick till huset.......


Forsättningen ska ni få reda på imorgon. Ha de bra !! ❤️❤️

Likes

Comments

Hejsan!! Nu är de helg så skönt. Idag var det en jätte rolig dag, nu vet alla i min klass att jag ha blogg(på ett sätt är det bra men på ett sätt är det pinsamt). Nu sitter jag med en festis jämte mig och ta de lungt. Trevlig helg!

Likes

Comments

Likes

Comments

God morgon ! Idag har jag träslöjd i skolan kanske kommer bli klart med min låda. Om jag blir klart så lägger jag bilder med den. Efter skolan har jag hemspråk så jag kommer sluta sent.

Likes

Comments

Hejsan! Den här är min första inlägg i bloggen, hoppas att ni kommer gilla den. Jag är jätte trött efersom jag hade båda mina kusiner hos mig idag, dom är små så det blir rätt så jobbigt men allt gick bra ändå. Vi ses imon!

Likes

Comments