Starter en blog

Hej folkens, jeg er startet på en blog, og jeg er mega spændt på at se hvad der sker med den. Det kan være den bliver en kæmpe platform med masser af følger, eller den får et par trofaste følger. Det kan også være der ikke nogle der opdager den, så jeg bare skriver for mig selv. Jeg håber denne blog bliver et glad sted at være, hvor jeg kan slippe mine følelser løs og hvor jeg kan være 100% mig selv uden at dømt, Det er også derfor jeg er anonym, fordi jeg gerne vil kunne skrive så tosset som jeg vil, og ikke være bange for om det lyder åndssvagt eller om det var for personligt.

Lidt om mig

Jeg er en skør, glad og næsten normal pige som går i 7. klasse. Jeg her kaldt mig selv Honey Lemon fordi hele min blog har et citron/lemon tema. Navnet kommer fra superhelten i Big Hero 6, hvor hun er rigtig venlig og klog, jeg synes egenlig bare navet var sødt og passede godt til mit tema.

Indlæg i fremtiden

Jeg her ikke rigtig nogen plan for indlæggene i fremtiden, men jeg tænker, at jeg prøver at skrive et par en indlæg og ser så hvor godt det går. I starten tror jeg indlægende bliver om mode, indretning og måske nogle historier fra hverdagen. Når jeg har fået en fornemmelse hvordan Nouw og blogging virker kan jeg måske begynde at skrive nogle mere personlige og grænseoverskridende indlæg, hvis jeg føler for det.

Tak for at du læste med.

Kys og kram: Honeylemon


Likes

Comments