Nya inlägg

Vad ska jag göra nu?

Hej alla fina!
Hoppas ni tyckte det var kul att se lite highlights från Spanienresan. Tidigare idag satt jag i häng-gungan under ett av äppelträden i trädgården och funderar på livet. Filosofiskt haha. Nej men sedan jag slutade jobba och resan var över har jag funderat på vad jag skulle vilja göra härnäst. Att bara chilla och vara hemma är inget alternativ eftersom alla andras liv rullar på förutom mitt. Det blir alldeles för tråkigt.
Senaste veckan har jag nästintill isolerat mig från omgivningen. Jag jag inte gjort det för att jag mår dåligt. Jag har bara inte gjort någonting. Vaknat när Sofia kommit hem från skolan, sovit till minst 11 nästan varje dag och bara tagit det lugnt. Det är något jag aldrig skulle kunnat göra för varken 3veckor eller månader sen. Kanske just därför det är är så himla skönt, jag behövde det.

Men vad ska jag göra nu? Ska jag söka jobb, resa eller flytta? Sista alternativet är troligtvis minst sannolikt. Samtidigt som jag verkligen inte vill bara sitta still och vänta tills militären i Januari är jag så kluven. Jag vill ha en bil, resa överallt, flytta hemifrån och tjäna pengar. Jobbet på sporthallen har jag fortfarande och jag ska faktiskt jobba på både på onsdag, lördag och söndag. Vi får se hur det känns, men det ska bli kul att komma tillbaka efter så många månader! Skulle också tänka mig att jobba i en matbutik med tänkte på hur bra man tjänar på helger och kvällar. Något som är någorlunda kul, sysselsätter och genererar lite extra pengar! Vi får se hur jag gör... Så himla tråkigt när ingen kan hitta på något med en. En massa tankar och funderingar jag har haft på sistone. Vi får se vad som sker...

Gillar

Kommentarer

frokenklara
frokenklara,
LuciaTorresWanberg
LuciaTorresWanberg,
Tack snälla du!:)nouw.com/luciatorreswanberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229