Nya inlägg

Sunday funday

Hej på er! Dagen startade väldig sent idag faktiskt. S kom igår kväll och klockan rann iväg medan vi låg i sängen och tittade på serier. Mamma hade bestämt att det skulle vara en städdag idag. Inte kul, men väldigt behövligt. Vi tvättade t.o.m. inne och ytterfönsterna... Hahha låter jättekul va?? Aja vi har städat som tusan. Det har typ varit halvsmutsigt sedan snickarna äntligen blev klara för typ en vecka sen.

För att få ett litet avbrott gick jag och S ut i skogen för att plocka lite svamp. Jag har verkligen velat de sedan det förra misslyckade svampplockningsförsöket. Jag kan ju säga såhär. Vi var tillslut borta endast en timme och de svamparna vi hittade är de som ni ser i korgen. KUL. Däremot fick jag på min blåa kappa säkert 50 älgflugor. Och nej jag skojar inte. Både jag och Sarvar ville spy.

Oavsett var det väldigt skönt att komma ut i den friska luften efter allt dammande. Det är en galen kontrast på vädret idag jämför med igår. Det var typ 20 igår och idag max 10. Höstigt och mysigt iallafall.

På vägen hem hälsade vi på hästarna som står precis utanför vårt hus. De är två unghästar, islandshästar. De är så fina. Även dem fick smaka på en svamp.

Och nu ska jag bara ta det lugnt. Jag har duschat för en stund sedan och snart ska vi äta ett långkok mamma gjorde på högrev med pressad potatis. Ska bli så najs. Imorgon ska jag dessutom börja jobba på Coop. Det är provjobb först, men jag antar att det kan passa mig bra! Ytterligare ett sätt att tjäna pengar och ha möjligheten att jobba lite extra. Kul!!

Vi hörs säkert imorgon efter lite jobb, kram <3

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Haha städdagar är inte de roligaste men ibland måste man inse att de behövs, och hur skönt är det inte när det är rent?! Åhh islandshästar är ju SÅ fina <3 KRAMnouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229