Nya inlägg

Student, bal och lite ferarri

Hola!

Oj vilken mycket mer lyckad dag det var idag jämfört med igår! Jag vaknade kl 08 imorse och hade bestämt mig för att ha en löptur? Gud vad olikt mig eftersom jag verkligen inte är en morgonmänniska, men jag ville ha träningen avklarad för dagen. 3 sega men sköna kilometer blev det. Jag fixade i ordning mig och käkade frulle. Sedan var det bussen till tåget vidare mot L-vika. Där mötte jag Sarvars kusin och väntade på resten av hans familj! De är så mysiga och trevliga! Sen kikade vi på kortegen bestående av fulla, men vääldigt glada studenter! Vart verkligen så sugen på att sluta skola jag med, hehe. Som tur var är det ju bara 1 år kvar! Wihoo:)

När själva firandet var över drog vi oss vidare till en gemensam vän som bjudit oss till hans studentmottagning, jättemysigt! Han fick en jättefin rosa fluga och en ängsbukett av oss. Han verkade nöjd;) Efter massa mat och fika drog killarna vidare för ytterligare festande.

Här kommer lite bilder från dagen och förra veckan då Sarvar var på balen! Vart inga fina bilder på oss tms idag så bjuder på den ist. Hoppas ni gillar det! Kram och godnatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229