Nya inlägg

Saker och ting ordnar upp sig

Hej från en grå måndag!

Dagen böjade med att jag körde S till tågstationen imorse kl 05.30 då han jobbar borta i veckorna i Örebro. Jag tog sovmorgon och vaknade tillslut kl 10. Nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt.

Jag skriver detta inlägg för att berätta att saker och ting inte varit så lätt på sistone. Jag har fortfarande varit sjuk sedan den 2a December då jag var jättesjuk i Thailand. Nu är jag inne på min 12e vecka som sjuk vilket inte gör saken lättare. Jag har varit sjukskriven från militärtjänsten jag egentligen skulle genomfört i talandets stund. Min läkare bedömde att jag inte skulle klara av den fysiska påfrestningen som faktiskt krävs på den befattning jag tilldelats. Det känns lite tråkigt men samtidigt väldigt skönt att inte behöva göra det just nu eftersom jag inte alls varit i det hälsotillstånd som krävs. Förra veckan fick jag även beslutet att jag slipper militären förgått. Såå skönt för annars hade jag kanske behövt rycka ut om 6/12 månader och livet blir så svårt att planera upp eftersom ingen arbetsgivare vill anställa en och jag kan inte resa när jag vill. Phuuu..

Bortsett från att jag varit så OTROLIGT trött på att vara sjuk och att det har begränsat mig så pass mycket har jag blivit galen av rastlösheten. Det enda jag vill just nu är att jobba och kunna träna för att må bra. Jag mår alltid bra av att jobba eftersom det stimulerar mig och jag tjänar de pengar jag vill. Jag längtar sååå mycket till att bli tillräckligt frisk så jag kan köra lättare träningspass. Jag vill bli minst lika stark som jag var i slutet av sommaren då jag tog både 100kg i mark och i squats. Jag är seriöst beroende av känslan att känna mig stark. Läkarna misstänker att jag utöver viruset som jag än har kvar i kroppen har förkylningsastma vilket gör att jag andas så högt och får ännu mer besvär med halsen.

Men! Jag har sökt jobb som en galning och det verkar som att jag hamnar på samma ställe som förut. Jag ska tillbaka till Sporthallen men numera som heltidsanställd. Förra veckan ficka jag erbjudandet och tackade ja! Det blir jättebra eftersom att jag trivs där och arbetsperioden passar perfekt då det är precis innan sommaren och Sofias student! Så just nu verkar saker och ting lösa sig. Hoppas livet flyter på för er också, kram<3


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229