Nya inlägg

Roadtrip!

Hej fina! Här kommer tre inlägg om min och Sarvars roadtrip! Starten gick hemifrån mig och första stoppet var Vadstena / Gränna.

Det var såå fint väder. Inte supervarmt utan bara helt perfekt svensk sommar<3. Väl framme i Vadstena kollade vi runt lite i staden, slottet och så satt vi på en brygga och doppade tårna i Vättern. Vid en trevlig restaurang bestämde vi oss för att sätta oss och käka lite. Jag tog en hamburgare och S en stekt abborre.

Efter ca 2 lugna timmar hoppade vi in i bilen igen för att åka mot Gränna. På vägen stannade vi intill vägen för att ta lite bilder på åker som var täckt med Vallmo och vete. Det var så magiskt fint. De bilderna får ni se i ett annat inlägg.

Självklart gick vi in och köpte polkagrisar och strutar av olika slag. S tycket det var väldigt kul att titta på själva tillverkningen hahah gulle. Jag tog en espresso to-go och så gick vi ner mot hamnen. Det var helt lugnt och stilla i luften, sjön var så klar att man såg ända ner till botten. Vi satte oss ute på några stenar ute på en pir och bara njöt av sommaren. Därefter åkte vi ytterligare en bit söderut för att ta oss till vårat hotell. Det låg lite utanför Jönköpings centrum och var helt okej. Rummet var fräscht och frukosten var god.

Jag svirade om till en kjol och kavaj för att gå ut och äta middag. Vi upptäckte snabbt att Jönköping stad är så mysigt. Trevliga och mysiga gator med många butiker och nära till vattnet. Hamnen erbjöd massa trevliga restauranger som var uppradade längst vattnet. Vi beslutade oss för en restaurang med Italienskt och jag tog en supergod pizza med getost, valnötter, honung m.m. S tog små minihamburgare och skivad potatis som tillbehör, mmm. Dagen därpå hade vi tänkt åka tillbaks till Gränna för att åka ut till Visingsö, men om det får ni höra i nästa inlägg…Puss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229