Nya inlägg

Nytt år nya tag, eller?

Hej på er!

Oj vad länge sedan. Det har hänt en hel del sedan vi hördes sedan. Kortfattat: Jag har rest till Thailand med min bästis och vi levde livet i paradisets land. Jag har varit dödssjuk i Thai nästan en av de 2,5 veckorna jag skulle vara där, inte frisk ännu. Tydligen sjukskriven av min läkare. Och ja det är jag för att jag inte riktigt är i form så att säga för att skjuta och springa runt i skogen i militären (skulle dö om jag ryckte ut i detta tillstånd) Wow 19år och sjukskriven! Juste jag har fyllt nitton ja, grattis till moi. För en vecka sen hade jag haft mitt körkort i ett år, grattis igen. Varit i min andra hem Spanien. myst runt i två veckor och även firat jul där.

Så ja det har jag hunnit med på 7 veckor. Och nu då? Ja vad vill jag i livet och under detta år? Nej jag kommer inte rabbla upp massa nyårslöften för jag har inga. Jag vet att jag vill:

Resa!!

Japp. Jag har varit hemma i sverige i typ 2 veckor efter att ha varit borta i 1.5 månad men vill redan härifrån. Allt suger i Sverige och här var jag bor. Alla människor är så jäkla insnöade och tråkiga, fan är det största intresset häromkring att bara snacka skit? Kom igen. Världen erbjuder så mycket mer och folk stannar här och lever gråa tråkiga liv. Jag är den sista som skriver upp mig på ett sånt liv. Jag drar, och jag drar med Sofia<3 Älskar henne och älskar ännu mer när vi reser och upplever saker med varandra!!! Egentligen spelar det ingen roll var vi reser så länge det är varmt och härligt klimat. Asien är ju så jäkla najs för att det är så satans billigt med allt typ. Det dyraste är ju flygbiljetten typ. Mitt och Sofias största dilemma är att planera vad vårt nästa resmål är och det därpå o.s.v.

Bloggen

Vore så kul att avancera med bloggen! Växa och satsa lite mer. Jag älskar ju att fota, skapa content och helt enkelt skriva om det som intresserar mig.

Flytta hemifrån

Nu har ju jag och Sofia en rolig plan som jag hoppas kommer bli av där "flytta hemifrån" inkluderas. Det innebär även att flytta till ett annat land, iii! Hoppashoppashoppas verkligen allt klaffar och att det kan bli av för det vore en så kul och lärorik resa.

Jag hoppas på ett gott nytt år! Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229