Nya inlägg

Min student 2018

AAAAAA!! Jag har tagit studenten nu och kan helt ärligt inte förstå det!!!?? Jag är så nöjd över att jag har klarat det, det har inte varit lätt. Tänker faktiskt skriva ett djupare inlägg om det någon annan dag, men det tar vi då.

Wow kan väl säga att min studentdag började kl 04.00 vilket betydde att jag endast sovit 4h... Åkte till Ludvika med min storasyster som skulle till jobbet. Fixade mig hons Sarvar och kl 07.30 vad det dags för Champagne-frukost! En tjej i klassen var supersnäll som erbjöd sig att vi kunde vara hemma hos henne<3 Så snällt! Sedan hade hon fixat hur fint som helst! Under frukosten delade vi ut "klassens" och tog lite bilder.

Efter det var det dags för oss att åka till skolan för fotografering. Sedan träffade vi våra mentorer som även de hade fixat fint, pyntat klassrummet och förberett ett bildspel med massor med bilder från de 3 åren tillsammans<3 Vi käkade "brunch" i matsalen sedan gick vi upp till klassrummet igen för att få betyg och säga hejdå till våra lärare. Gråtfest om vi säger så. Sedan var det snart dax för utspring. Oj vilken känsla det var i hallen när alla klasser stod och väntade på att bli uppropade och få lämna skolan för gott.

Väl ute vart jag helt överväldigad av alla som hade kommit. Jag visste vilka som skulle komma och situationen och glädjen över allt var helt otrolig. Bara kärlek<3

Mamma hade vält en jättefin bild på mig från La feria i Spanien, ca 4 år och hemma i mitt andra hem med min familj och vänner därifrån som på något sätt också fick vara en del av dagen även fast de inte var i Sverige!<3

Mina andra två systrar kom också<3<3 Åh så fint gjort, os quiero<33

Jag och storasyster, vackrast av alla!!

Get a boyfriend that looks at you the way mine does<3 Sarvar<3

Efter att typ brutit nacken av alla hur fina blommor som helst åkte vi flak/kortege ner till stan! Tyvärr har jag varken bild från det eller från min studentmottagning då jag hade fullt upp med att njuta, men ni kan väl tänka er hur det såg ut!! Wow är helt överväldigad av kärleken och glädjen från gårdagen! Hur många fina presenter som helst, mest massor med fina smycken<3 Något jag verkligen älskar! Efter trerätters och massa prat och skratt tog vi oss ner till bryggan för ett uppfriskande dopp ifrån värmen (och all svett från flaket, hahah!) Efter det tog jag en liten pn (powernap) och laddade för fest! Det var i Borlänge på liljan! Superhärligt att det var utomhus även om det vart kallt på nappen. Kaliffa och LBSB uppträdde och det var bra! Kl 2 kom Sarvar och hämtade oss (snällaste)! Även faste festen var bra tog ändå utspringet, flaket och min mottagning priset, kan inte tänka mig något bättre sätt att fira det på.

Tack livet för min fantastiska dag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229