Nya inlägg

Jobb, romantik m.m.

Hej<3!

För en gångs skull har jag lite som händer under veckans gång. Oftast brukar vi hitta på saker på helgerna och sen på vardagarna jobbas det och gås i skolan, men nu blir det lite nytt!

Redan imorgon måste jag packa väskan inför Stockholm! Jag och Sarvar ska på en romantisk weekend<3 Tidigare nämnt: Vi har hyrt en lägenhet och ska bara mysa runt, fika, promenera och fira att vi har spenderat ett helt år tillsammans, känns som det var igår vi träffades?! Hur mycket kan man älska en person egentligen? Det ska iallafall bli hur bra som helst! Vi åker på fredag eftermiddag och kommer väl hem sent på söndag kväll.

På onsdag ska jag ha mitt första jobbpass på det nya jobbet! Då ska jag också ha min första körlektion vilket känns sjukt spännande faktiskt. Tidigare har jag inte varit nervös alls, men nu känns det så konstigt att övningsköra med någon annan förutom mamma. Aja det blir nog bra! Tillbaka till jobbet. Jag ska jobba precis som på torsdag 16-21.00 och de passen är mer för att man ska lära sig rutinerna och vad som behövs göras. Under torsdagen har vi jobb på valfri plats eftersom det är utvecklingssamtal på hela skolan, men även på torsdag har jag en till körlektion!:) Kort därefter är det jobb som gäller. Som ni kanske redan vet slutar jag tidigt på fredagar vilket betyder att jag åker hem sen tar jag tåget till mamma och sen åker vi direkt till Stockholm! Sarvar kommer lite senare efter jobbet!

Jag ska alltså sova hos Sarvar typ hela veckan eftersom jag jobbar, men tyvärr åker han bort till Idre med jobbet så blir ensam:( Hum, aja jag har fullt upp ändå! Vi hörs, kramis<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229