Nya inlägg

Jag kan inte tro det!!! Sjukt

Okeeeeej. Det sjukaste hände nyss!

Jag hade sådan ångest. Ville så gärna åka till Sthlm i helgen men det blev inte av, krångel med min nya telefon, kände mig ensam, MASSA ångest. Jag kände bara att jag var tvungen att fly. fly hemifrån för att inte bara sitta hemma och tänka på allt. Så jag satte på mig mina träningskläder för att gå ut på en promenad. På med hörlurar och massa hög musik i öronen drog jag iväg. Egentligen med vetskapen om att det kommer bli skitjobbigt och tungt att ens bara gå.

MEN efter kanske 400m och gråten i halsen för att jag mår så dåligt börjar jag jogga. Jag springer nästan hela varvet runt byn vilket är typ 4,3 km + en sträcka på ca 1km.

Egentligen vet jag inte vad som fick mig att orka för tänk, jag har inte tränat på något sätt under mer än 6 månader. För den delen var min svagaste länk löpningen, jag skanar liksom den kroppsbyggnaden. Min benstomme är för grov och klumpig för det.

Ett fåtal promenader i lugn takt. Något som är en radikal skillnad till hur jag tränade tidigare. Fick både upp 100kg i mark och ner 100kg i knäböj. Tränade minst 4 pass i veckan under flera, flera månader. Jag var urstark och mådde svinbra!!<3


Men efter en tung löprunda längtade jag efter ett dopp i sjön. Kom hem med andan i halsen och svirade om till bikini, tog ett glas vatten och hoppade på cykeln ner till bryggan. Mamma hängde såklart på <3<3 Wow vilken lycka. Varken ni eller jag anar hur det här känns. Jag är som född på nytt och har inte varit såhär lycklig på jag vet inte hur länge! Så sorgligt.

Jag kan stolt säga att detta är ett rent och skärt lyckohopp!

Och på det frågade Saga, min fina vän om vi ska gå på lollapalooza vilket jag mer än gärna vill. Vi ska se, inget är skrivet i sten än men vi får ihop det på något sätt. Åhh att en så dålig dag kan bli så bra. Puss på er och ta hand om varandra för man vet aldrig vad folk går igenom även fast det inte syns på utsidan...

Gillar

Kommentarer

sagalvgren
sagalvgren,
Bästa du!! Gryymt jobbat!!😍 Lollapalooza kommer bli såå kul!🤩❤️nouw.com/sagalvgren
LuciaTorresWanberg
LuciaTorresWanberg,
Åhh ja😍💕🥰nouw.com/luciatorreswanberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229