Nya inlägg

Första träningspasset på en månad

Hejhej!

Det länge sen sist (som vanligt). Nej men jag har verkligen haft fullt upp. Kort och gott har jag varit på resande fot i över en månads tid. Om någon är nyfiken ska jag göra inlägg om både Lettland och Spanien!

Nu är jag hemma från typ mitt första träningspass på en månad! Inte likt mig, men jag har tyckt att det har varit svårt att kombinera träning med resa eftersom jag inte direkt har åkt på charter. Började iallafall med att pw ca 1 km som "uppvärrmning". Sen körde jag intervaller mellan löpning, pw och bål/ben övningar. Upp för en superseg backe körde jag bland annat sido-squats, djupa upphopp och utfallssteg. Det funkar jättebra för mig att kombinera löpning med styrkeövningar som gör att jag får en liten "paus" för att träna lite allround. 2 flugor i en smäll!

Framtida planer med träningen

Jag vill verkligen komma tillbaka till en bra forma där jag känner mig stark och uthållig. Jag har praktiskt taget tränat hela mitt liv och tänker absolut fortsätta. En kompis till mig frågade mig och tjejgänget om det var någon som skulle vilja hänga på henne och genomföra "Tjejklassikern" vilket är både längdskidor (30km) ,löpning (10km) ,simning (1km) och cykling(100km). Och jag skulle tycka att det var en jättekul utmaning! Dock vet jag inga mer detaljer om det ska bli av eller inte, men det vore jättekul att genomföra tillsammans med henne! Jag ska hålla er uppdaterade! Nej nu ska jag äta min lunch. Kramis


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229