Nya inlägg

Balen 2018

Wow vilken dag jag hade igår. Den började med att jag åkte hem färdigfixad till Elina. Där fick jag en alkoholfri drink i solen, vi tog lite bilder och åkte sedan till Räfsnäs där det var mingel och vi sedan skulle åka kortege in till stadsparken. Att tillägga är att det var 30 grader och stekande sol. Inte precis det mest passande vädret för att gå runt i en svart långklänning och smink, vi höll dock oss i skuggan.


På plats fanns en fotograf som erbjöd gratis till gång till alla bilder. Vi fick ta i både grupp, enskilt, och i sedan tog hon massor med bilder utöver det. Tyvärr har inte hon publicerat de bilderna ännu så får hålla mig till de få jag har själv.

Efter minglet började vi placera ut oss i våra skjutsar.Jag åkte en jättefin svart Jaguar som min arbetskollega äger. Han var jättesnäll som ställde upp! Bilen matchade väldigt fint med klänningen. Även fotografen har bilder på de här, men som sagt har jag ej tillgång till dem. Det får bli en part 2 på balen tror jag.

Väl inne i stadsparken fick jag min fina ros av baldejten. Jag gick med en tjej och en kille. Mamma och min syster kom och tittade på mig<333

Kvällen avslutades med dans och en god trerätters.

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Vilka fina bilder!! Otroligt fin 😊 nouw.com/charlottahagg
LuciaTorresWanberg
LuciaTorresWanberg,
Tack snälla du🌸✨nouw.com/luciatorreswanberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229