Nya inlägg

20 frågor - 20 svar

Jag hade tänk att besvara några frågor som de flesta som läser det här kanske inte vet om mig!

1. Vad är ditt fullständiga namn?

Julia Lucía Manuela Torres Wanberg

2. Hur gammal är du?

Jag är 18 år, född 13e december 1999

3. Var bor du?

Jag bor i södra dalarna!

4. Vad gillar du att göra på fritiden?

Jag älskar att träna, resa till fina platser, äta god mat och umgås med familjen. Allt jag mår bra av!

5. Varför tränar du?

Jag tränar för att bli starkare och uthålligare. Eftersom att jag ska gå med i militären känns det ännu mer aktuellt. Tror det kommer hjälpa mig mycket att vara i god form. Såklart tycker jag också jag ser bäst ut när jag är vältränad!

6. Hur lång är du?

Jag vill tro att jag är längre än vad jag är;) På mönstringen uppmättes jag till 1,71 m. Jag är fortfarande över medellängden på tjejer som jag tror är 1,68 m. Fun fact är att jag hela livet har varit typ kortast i klassen och alltid tyckt att alla är så mycket längre än mig, men idag är jag t.o.m. längre än de personerna.

7. När tar du studenten?

Jag tar studenten i början på Juni!!! Ska bli så kul och skönt att ta en paus på obestämd tid från skolan!

8. Vad ska du göra efter studenten?

Efter studenten tänker jag jobba i den mån det går. Det är svårt att hitta jobb här där jag bor... Efter sommaren skulle jag vilja resa utomlands. Vart vet jag inte. Asien känns väldigt spännande, men vem vet jag kanske bara håller mig i Europa. Grekland, Spanien, Italien eller Frankrike?

9. Drömresmål?

Jag skulle absolut vilja utforska Asien mer! Jag har endast varit där en gång och då i storstaden Hong Kong. Jag fastnade verkligen för klimatet och deras flora och fauna! Det skiljer sig verkligen så mycket från det skandinaviska. Så mycket fina blommor och häftig natur. Bo i en bungalow på Bali hade ju inte varit fel. Såklart vill jag besöka och resa till Australien och Maldiverna m.m. Vi får väl se vart jag tar vägen

10. . Har du något jobb?

Ja det har jag faktiskt! Sedan i november 2017 har jag en timvikarie anställning på sporthallen i Ludvika. Det är ganska långtråkigt, men det är ett jobb.

11. När ska du flytta hemifrån?

Oj det vet jag faktiskt inte. Just nu när jag går i skolan och jobbar i närheten där jag bor passar det såklart att bo hemma. Jag trivs jättebra hemma så det skulle väl vara för jobb/studier jag flyttar. Jag vill absolut flytta hemifrån och skapa mitt egna lilla hem, men det ska klaffa med en inkomst såklart! Om jag inte flyttar utomlands skulle jag vilja bo i Stockholm. Det har varit en dröm så länge jag levt. Alla tycker att det är så stressigt och att stockholmare är arroganta och otrevliga, men jag trivs verkligen där. Vi är ju också där väldigt mycket då min mamma är uppväxt där och vi har både massa släkt och vänner boendes där.

12. Hus/lägenhet?

Lägenhet. Eftersom jag hela livet bott i et stort hur tycker jag att det känns så mysigt att bo i en lägenhet, jag älskar även doften som är alla trapphus! Det är också smidigare med vatten och värme i lägenhet. Om läggan ligger innanför tullarna är ju det ett plus!

13. Vad är du mest nöjd över på din kropp/utseende?

Jag är glad över att jag har ett så tjockt hår, även att det kan bli så långt! Alla kan tydligen inte få så långt hår. Jag älskar det! Sedan tycker jag att jag har väldigt fina ögon. Ganska stora bruna ögon som passar in i mitt fräkniga ansikte, hihi. När jag var liten skämdes jag för att jag hade så stora lår/rumpa. Jag trodde typ att det var för att jag tjock på något sätt vilket jag verkligen inte var såklart! Men det tycker jag om! Att vara lite rejäl och det har jag även väldigt stor nytta av i träningen. Det gömmer sig lite kräm i benen! ;)Hav/Sjö?

Tror jag väljer havet för där finns oftast mer sol och värme;)!

14. Hemmakväll/Utekväll?

Ja eftersom det är brist på utekvällar här väljer jag hellre Hemmakväll med en god middag och mys i soffan!

15. Sött/Salt?

Salt alla dagar i veckan! Jag blir så illamående av godis och annat sött.

16. Långt/kort hår på killar?

Medellångt! Helst mittbena, håret bakom öronen eller tofs! Gärna lite vågigt! Ett mörk tjockt hår som S hår!!

17. Sommar/Vinter?

Jag älskar vintern eftersom jag både fyller år då och tycker det är så mysigt med advent och tända ljus, men i Sverige får man nog med vinter och snö...Så jag väljer sommar. Sola, bada, massor med frukt och islatte!

18. Hav/Sjö?

Tror jag väljer havet för där finns oftast mer sol och värme;)!

19. Vad skulle du vilja göra mer i livet än det du gör idag?

I mitt liv skulle jag vilja resa mer. Få ett ännu större perspektiv av världen än jag har idag. Jag vet att det finns så mycket att upptäcka och lära sig. Jag skulle vilja tjäna pengar som jag själv har jobbat hårt för. Starta något eget där jag själv får bestämma hur jag vill jobba, med vem och vad. Bo utomlands skulle jag absolut vilja göra! Lära sig ett nytt språk och bli en klokare människa.

20. Vad är din favoritfärg?

Jag har alltid gillat marinblått! Min garderob består till 80% av marinblåa överdelar. Det passar alltid till ett par blåa jeans och bruna kängor. Sedan märker jag hur man följer årstiderna och ändrar färg på det man bär efter säsong. Just nu vill jag gärna sätta på mig vitt, ljusblått och rosa t.ex. Det är ju vår!


Så! Jag hoppas att ni lärde känna mig lite bättre och att ni tyckte det var intressant:) Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229