Header

Det faktum att jag varken har en plats jag kan kalla hem eller ett jobb just nu ger mig en stor klump i magen. Jag har liksom inte ens någon aning om vart jag ens vill bosätta mig? Leksand känns inte alls lockande då det finns ca noll saker att göra på sin fritid där. Londonbor något jag funderade på men det är bara onödigt dyrt att bosätta sig där. Speciellt när man jobbar i butik och tjänar ca hälften av vad jag gör när jag jobbar med samma sak här i Sverige. 💭💭tankarna bara snurrar ...men jag kommer inte fram till någon alls.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Sushi @ Arlanda

  • VACAY

Likes

Comments

Likes

Comments

På onsdag drar jag iväg till Spanien igen. Denna gång utan Prince då jag bara ska dit för att hämta en resväska som jag lämnade där och bättra på brännan lite;) haha. Och sållar hänga med Lotta(+co.). Blir bara där i en snabbis för sen väntas förhoppningsvis jobb när jag kommer tillbaka till Sverige!

Likes

Comments

Juste! Tog kökssaxen och klippte av håret imorse. Lite ojämnt såklart men det får jag ju bara fixa till sen. Kanske till och med ska klippa av lite mer. Känns så fräsch alltså!

Likes

Comments

Nu har vi varit här i Leksand sen i lördags. Känns lite mysigt och skönt faktiskt! Vet inte riktigt när jag åker tillbaka till Spanien. Om en, två veckor ungefär! Men då blir jag bara där någon vecka och jag åker dit utan Prince. Ska ju bara dit för att hämta en resväska med de mesta av mina saker liksom.

Så vad händer sen? Förhoppningsvis flytt till London men det är mycket som ska fixas innan det sker. Hoppas bara att allt går smidigt! Hade varit dröm.

Likes

Comments

Nu har jag och min lille prins lämnat Spanien och om ca 10 min befinner vi oss i Leksand. Hur länge vi blir här är oklart. Men det känns faktiskt skönt att vara tillbaka då jag vet att det bara är tillfälligt. + skönt med lite höstväder tycker jag efter en månads hetta!

Likes

Comments