Tjenare!

Idag har jag vaktat min lilla ort... det var ganska lugnt så jag chillade mest med resten av crewet.

Ha nu en riktigt trevlig helg och glöm inte!
Biffa lugnt!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! 

Förlåt att jag inte har bloggat, men jag har gråtit.. Jag har haft fullt upp med att ha ångest sen förra inlägget över alla skolsaker som händer just nu i mitt liv. Så nu är ni kanske intresserade av min vecka som nyss har varit så här kommer den, HÅLL I BICCORNA!!!!!

MÅNDAG: Dagen började bra med sovmorgon. Så på min första lektion så pluggade jag till ett prov så då fick jag massa ångest för att jag kan ingenting.

TISDAG: vi hade studiedag så jag va lite ledsen första 6 timmarna över alla läxor och sedan tog jag tag i det men det gick varken bra eller dåligt.

ONSDAG: jag börjar kl 8 och slutar kl 12 men problemet är att lektionerna suger...

TORSDAG: allt var väl som vanligt och sen så hade jag legday på gymmet så jag hade värsta pumpet och sen när jag kom hem så inser jag.... NHL börjar ju idag synd bara att matchen börjar kl 1 på natten... men sedan kom jag på att de ska sända en nhl math på svt 1 och 2 GRATIS... de ä najs.

FREDAG: idag är det schintzel i skolan... hur i hela stavas shnirtzel...jag kan tyvär inte vakta orten idag heller eftersom jag ska jobba på lördag från 8-15 vilket suger lite men man får tänka på paran!

ha en bra helg nu och biffa lungt!

LuckeB

Likes

Comments

Nu ska jag berätta lite om mig själv och mina armar!

jag kallas för LuckeB och bor utanför jönköping, på min fritid så lyfter jag traktorer och höbollar.. Det kommer vara folk som gör ett gästinlägg så jag tycker de ä bra. 

Jag identifirerar mig inte som en cykel.


ha det så trevligt!

Likes

Comments