Miiin bejb/fru Kimmy ❤️🔒

Jag älskar dig min fina bejb/fru som verkligen betyder allt å lite till för mig!!
❤️🔒 Jag kan inte leva mitt liv utan dig vid min sida bejb/fru!! ❤️🔒 Du är den som jag lever för å som jag verkligen inte vill förlora igen!! ❤️🔒 Du å jag för alltid genom livet hand i hand nu å för alltid Kimmy!! ❤️🔒

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag älskar dig Linnea ❤️

Miin fiina favvo bäzzthiiiiii som jag verkligen bryr mig om å som jag älskar mest!! Utan dig Linnea så kmr jag inte klara av livet utan dig vid min sida!! Du är klart den bästa bäzzthiiiiii som finns å som verkligen betyder allt för mig!! Miin favvo bäzzthiiiiii Linnea!!
❤️

Likes

Comments

Jag älskar dig Jennifer Nilsson 💕
Miin underbara favvo tjej som jag verkligen älskar mest i hela världen!! Jag vill aldrig någonsin förlora dig tjejen du är min favvo tjej genom livet!! Du & jag genom livet hand i hand nu & för alltid Jennifer!!
💕

Likes

Comments

​Jag älskar dig Alex Ljungdahl ❤️ 

Jag är så fkn jävla lycklig med dig och jag kmr aldrig någonsin lämna dig igen!! Det ska alltid vara vi två för alltid!! ❤️​

Likes

Comments

Grattis min älskade Lucas ❤️❤️ Synd att du gick bort för tidigt vill bara spola tillbaka tiden med dig älskling!! ❤️❤️ Jag älskar dig Lucas Persson!! Du kmr alltid att vara min prins & älskling genom livet för alltid!! ❤️❤️ Min älskade lilla Lucas dog den 27/7-15 kl 16:20!! Jag glömmer aldrig dig älsklingen min!

Likes

Comments