travel

Hey! lang tid siden...

Som I kan se på titlen, kommer dette indlæg til at handle omefterskole, da jeg lige er startet på Vejstrup Efterskole. Jeg har kun været her en lille måned, så jeg har en masse tanker og blandede følelser at dele, og måskeer der nogen af jer derude, som er taget på efterskole og har nogle af de sammentanker.. eller måske skal I på efterskole til næste år og er interesseret i athøre om det fra én, som går på efterskole.

Jeg har altid været "typen," som har sagt til mig selv, atjeg da aldrig nogensinde skulle på efterskole for det passede slet ikke tilmig. Men efterhånden som jeg er blevet ældre har jeg hørt så meget mere omefterskole fra veninder og andre. Pludselig er det bare blevet sååå normalt attage på efterskole, men jeg havde jo aldrig rigtigt sådan sat mig ind i deteller kigget på efterskoler, og da jeg ikke har nogen ældre søskende, (så) erdet mig der "prøver tingene først," hvis man kan sige det sådan.Selvom mange af mine veninder skulle på efterskole, havde jeg stadig ikke tænktpå, at det kunne være en mulighed for mig før her til foråret faktisk. Hele 8.klasse var et virkelig hårdt og forfærdeligt år for mit vedkommende. Det erikke noget jeg tit åbner op og snakker om, da det er et lidt ømt og sårbartpunkt, som jeg helst gerne vil glemme og komme over. Det var i hvert fald etligeud lorteår med kyssesyge og lede tøser. Jeg har nok aldrig haft så megetfravær som jeg havde det år. Jeg har altid været ret glad for at gå i skole,men jeg begyndte virkelig at hade skolen. Jeg overvejede at skifte skole, mendet er virkelig svært at gøre så sent, nu hvor jeg skulle gå i 9... Jegbegyndte at kigge på efterskoler og snakke med folk som havde gået påefterskole. Alle blev ved med at sige, at det er det bedste år i ens liv og atdet bare var det helt rigtige for mig. Jeg begyndte at åbne øjnene op for detog synes, at det egentlig så rigtig fedt ud. Efter en masse research og snakbesluttede jeg mig så endelig for at tage på efterskole (springe ud i det). Jegsøgte ind på nogen forskellige skoler og kom på ventelister. HELDIGVIS, ligeinden sommerferien startede, fik jeg en plads på den skole, som jeg allerhelstville på. Jeg kom hen og fik en rundvisning på skolen og kunne bare mærke, atdet var det rigtige sted for mig at være.

De sidste 2 uger af sommerferien var der så meget indkøb og pakning.Det er jo nærmest som at flytte hjemmefra.. haha.. Nu skulle jeg jo selv sørgefor at vaske tøj og stå op til tiden etc. Det var underligt, at det nupludselig var MIG, der skulle på efterskole...

Min første dag havde jeg mange blandede følelser. Jeg var lidt nervøsmen mest af alt spændt. Jeg havde i hvert fald troet, at jeg ville være merenervøs. Det var så underligt, at det pludselig var nu. Det var underligt athave pakket alle sine ting og være på vej. Jeg anede jo ikke, hvordan det villevære. Jeg kendte ingen i forvejen. Ville det være akavet og ville folk tagegodt imod én? Jeg måtte virkelig bare tage det, som det kom. Heldigvis gik detrigtig godt og jeg fik mig nogle søde roomies. Folk var rigtig søde ogimødekommende. Det var rigtig rart, da jeg som sagt ikke kendte nogen iforvejen.

De første dage var nogle gode men lange og udmattende dage med enmasse nye indtryk. Der skete noget hele tiden. Jeg går på en sports/gymnastik efterskole,så vi laver en del motion. Der er også virkelig mange nye mennesker at lære atkende. Man bor meget forskelligt på den efterskole jeg går på. Jeg bor ikke påen gang men i et lille hus, som hedder Skovhytten.. haha... Vi har et virkeliggodt gangfællesskab, hvilket jeg er rigtig glad for. Det er så hyggeligt atsidde om aftenen og drikke the og spise nudler sammen. Vi drikker i hvert faldrigtig meget the... Jeg skulle lige vænne mig til dét med at bo sammen medandre, men indtil videre synes jeg, at det er gået helt fint. Alt i alt synesjeg, at det har været en rigtig god start på efterskolen, og jeg er simpelthenså glad for at jeg er taget afsted. Det er så meget anderledes end folkeskolenog efter min mening meget sjovere. Jeg tror, at det kommer til at blive etvildt fedt år med en masse oplevelser, udfordringer og nye gode venskaber, menalt det vil jeg selvfølgelig komme ind på senere hen på året.

knusss mig! xx

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

travel

Halløj!

Som i kan se på billederne ovenfor var jeg i København med min veninde Sidsel i går. Det var bare sååå hyggeligt og dejligt at ses igen. Vi plejede at gå til gymnastik sammen før i tiden, men jeg valgte at stoppe, så vi ses desværre ikke så ofte længere. Det er så skønt, at selvom der går lang tid imellem at vi ses, har vi altid en masse at snakke om og grine af. Jeg elsker den slags venskaber.

Vi tog toget ind til København, og det er jo altid sjovt med togbusser;) Da vi ankom var vi begge mega sultne og kaffetørstige, så vi tog lige et smut forbi Original Coffee, som efter min smag laver den bedste iskaffe, - derefter tog vi på Falaffel House. Der blev snakket en hel masse, lige fra feriesnak og fashion til mere dybe samtaler om livet, men det er jo ikke noget nyt når det kommer til os haha;) Vi fik os også et kig i den nye Sephora, som er åbnet, og den er faktisk blevet rigtig flot og stor. Vi fandt en butik i sidegaderne som lavede nogle fede net (posen hun bærer på billederne) og der var virkelig mange at vælge imellem. Jeg kan desværre ikke huske hvad butikken hedder, men de laver også nogle ret fede tees og hoodies. Som I kan se, købte Sidsel et net hvor der står "From the bottom of my heart, I dont give a fuck" fordi ja... som hun selv sagde "omg Luanna, det her net passer jo perfekt til mig!" Så det købte hun. Vi skulle selfølgelig også i Urban Outfitters fordi, hvad er en tur til Kbh uden et smut i UO? hehe. Jeg elsker stilen i UO og jeg er også helt vild med deres room decor, men det er rimelig dyrt derinde, så vi købte ikke noget denne gang.

Jeg kan godt lide stemningen inde i København. Jeg synes det er vildt fedt, at alle er så forskellige, så man er ikke så bange for at skille sig ud. Det er også virkelig hyggeligt at tulle rundt derinde når det er godt vejr, men der var vildt mange mennesker inde i byen, så efter vi havde været på shopping og en tur i Kongens Have, tog vi hjem til mig og spiste aftensmad sammen med min mor og lillebror.

Det var en dejlig dag og virkelig hyggeligt at se Sidsel igen. Det er jo altid dejligt med godt selskab! xx.

Likes

Comments

travel

Hey alle,

Her forleden var jeg med min mor og lillebror ude at plukke friske jordbær. Det var super hyggeligt og for den sags skyld en mega dansk tradition. Det er så dejligt at solen endelig er kommet frem igen, så man kan komme lidt ud af huset og få lidt sol på kroppen. Hvis du går og keder dig en smule her i sommerferien, vil jeg helt sikkert foreslå at tage ud og plukke jordbær. Det er en god måde at komme ud af huset på men også at være sammen med familien. Hvis I plukker jordbær, og der er en masse til overs, kan I også fryse nogle af bærrene ned og lave en lækker smoothie ud af dem, som jeg har gjort. Det er super nemt og enkelt, og smager altså bare vildt godt. Jeg har lavet en lille opskrift til inspiration.

2 pers.

10-12 frosne jordbær

1 banan

tropisk juice (efter smag)

mælk

put alle ingredienser i blenderen (mængden af juice og mælk kommer an på hvor tyk du vil have din smoothie) og blend.

Du kan selfølgelig også bare købe frosne jordbær, men dem, du selv har plukket, synes jeg personligt giver en bedre og sødere smag.

Jeg håber, I fik lidt inspiration til hvad I måske kan lave her i ferien, hvis du ikke er i humør til noget vildt aktivt, men har lyst til at lave noget hyggeligt med din familie f.eks.

Knus miiig! <3 xx

Likes

Comments

travel

hey derude,

Jeg har aldrig prøvet det her koncept "blogging" før, men jeg er helt vild med ideen og tror det passer godt til mig, da jeg både er vild med at skrive og tage flotte billeder, så nu springer jeg sq ud i det...

Mit navn er Luanna og jeg er en åben, glad, tankefuld og skør pige på 15, som gerne vil dele noget ud af mig selv med jer der nu har lyst til at læse med. Jeg bor i Nordsjælland i en lille, superkedelig provinsby og skal på efterskole i 9. klasse her efter sommerferien. Jeg elsker at tage billeder, filme, redigere, synge og danse! Derudover går jeg også meget op i fashion og elsker at tage på shoppingture i København med min morfar... ja... min morfar.. hehe. Meeen... alt er selfølgelig ikke perfekt hele tiden, og jeg har også en masse usikkerheder og tanker, der fylder oppe i mit hoved, som enhver anden teenager har. Det er bl.a. noget af det, som I vil komme til at se mere til her på min blog, hvis I altså har lyst til at følge med, så det håber jeg selfølgelig at I har ;)

Knus miiig. <3

Likes

Comments