Hej alla!

Jag, Maja & Hugo, satt i matsalen och kollad på gamla inlägg på min blogg. Nu är det dags att skriva nya och komma tillbaka. #backagain Njut! Vi ses.

Sött gött,
L ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla!

Ny har jag börjat med träning på gym igen, låt mig säga att det var inte alls för jobbigt. Nä, nu ljuger jag. Det var jobbigt. Jag förstår inte varför alla säger att det är skönt, roligt och bra för hälsan. Jag säger tvärtom. Men jag måste. Dags att få bättre kondis.

Ha det gött!

Likes

Comments

Varför är livet så jävla skit ibland?! I dessa ögonblick är man så deprimerad att det är ba bättre att dö.

Likes

Comments

Som några av er redan vet, har jag eller kanske fortfarande är kär i en fin tjej. Här om dan sa jag något, minns inte riktigt vad, men min vän Maja påpekande att det nog är dags att glömma bort denna tjej, bäst att låta det vara och gå vidare. Hon har nog rätt.

Kärleken har svikit så många gånger innan, vad skulle just denna situation göra för skillnad? Vad skulle förändras? Skulle kärleken äntligen blir min vän? Så, jag får ta och glömma mina eller åtminstone försöka att glömma mina känslor för henne och gömma de i ett skåp som inte kan öppnas. Men att förlora henne som vän, förlora vänskapen med henne, nej tack.

Visst är det tufft, jag ska inte ljuga. Men samtidigt är jag van vid det och bäst att jag vänjer mig för att detta kommer inte att vara sista gången. Ärligt talat, och jag låter som en gammal körring när jag säger detta, men jag tror innerst inne att jag kommer att leva ensam under en väldigt lång tid, kanske hela mitt liv, vem vet¿ #dramaqueen

Jag vet inte om detta är slutet på denna historia, vi får väl se. Men för detta inlägg är det slut.

Sov gott,
Luán.

Likes

Comments

Det står ett stort vackert träd i mitten av gården, med många små söta träd runt omkring det stora. Det är mycket grönt och färgglatt. Solen strålar på färgerna värmer luften, det blir varmt och skönt. Luften är så varm, så att det luktar och smakar ny poppat popcorn. Mycket varm och god popcorn. Det sitter en flicka vid det stora trädet och skriver i sin bok. Himlen är blå som det karibiska havet med små moln som liknar små bubblor. Nu börja det att blåsa lite kraftigt och de små bubblorna flyter iväg. Marken är hård som en hård nöt. På tal om nöt, det finns en liten nötbrun ekorre som springer runt på gården. Men en sak jag kan säga är att det är en vacker, strålande sol, som värmer allt här. Här stannar jag.

Slut.

Denna text, skrev jag för snart tre år sedan. Den är lika vacker nu, som då, tycker jag. Jag minns när jag skrev texten, något sånt glömmer jag aldrig.

Likes

Comments

Ta mig till havet... Där vill jag vara, med dig.

Ta mig till havet och gör mig till kung, kung över sommar & natten.
Jag älskar dig... Gör mig kung... Kom, låt oss ta oss själva till havet.
Där är vår plats tillsammans. I all evighet... I all kärlekens namn... Där är du och jag lyckliga, tillsammans.

Det vet du. Det vet jag. Det vet vi.

Låt oss gå, nu... Innan det är försent.

Havet...

Likes

Comments

Lulle-Bulle, ett av många smeknamn... Roligt och sant. Här sitter jag och skriver över klockan 11 på en lördag på denna blogg och förmodligen läser knapp någon. Kanske nån, kanske du. Eller så, har du och andra tröttnat och gå bara vidare. Okej för mig. Det är trots allt ditt val inte mitt.

Om snart en vecka är det julafton, då familj och vänner samlas för att fira varandras sällskap med presenter. Samt ha en mycket trevligt stund, som kanske inte händer ofta för många eller få. Jag ser fram emot julen, inte för presenterna, bara lite, men framförallt för just det - att vara nära de människor man älskar och bryr sig om mest av allt på denna jord!

Ännu en jul, fira jag den som en happy, sexy singel påg. Det gör inget om man inte har någon att krama runt om sin famn, pussa personen på munnen med de varma, goda läpparna. Jag friar trots allt inte jul ensam för det, jag har familjen och vännerna där, men såklart hade det inte varit trevligt att ha någon annan, som är mycket speciell på sitt egna sätt, nära en själv vid jul? Svara du, för jag kan inte inte svaret just nu. Tyvärr.

Det får räcka för detta inlägg, men skriver snart igen, lovar! Så behöver inte just du vänta så länge igen.

Ha det gött och gott jul,
Luán :)

Likes

Comments

Haj på dej!

Jag är medlem på Young Pilots som är en klubb för ungdomar som gillar flygbranschen. Dessutom om man är myndig får man flyga ett plan själv med klubben! Spännande minst sagt!
Under förra året gick jag en kurs via Young Pilots hos FFK (Frivilliga Flygkåren) för att få ett giltigt certifikat för att bli en pilot hos FFK. Det var två roliga och intensiva dagar, då jag fick träffa andra som delar min hobby för flyg och all plugg inför prov 1.
Jag klarade provet! Fick diplom 1 och broms vingen! Glad blev jag. Tyvärr hann jag inte söka till kurs 2 men ska göra det nästa år. Sedan när jag fyller 18 år ska jag se till att söka till sista kursen, klara provet och lyfta från marken för första gången som egen flygare! Ser fram emot det.
Och vem vet, jag kan nog skjutsa dig någonstans med planet. Hehe...

Ha det gött,
Luán :)

Likes

Comments

Haj på dej,

Hur läget? Hoppas att det är bra, för med mig är allt toppen!

Ser ni bilden. Jag ser förjävlig ut
😂😅 Liksom OMG! Hon som också finns med där heter Alma en vän till mig. Och han som tog bilden är busiga Axel, minns ni honom från ett gammalt inlägg? Hehe... roligt var det iallafall när bilden togs och det ser man på sätt o viss i bilden nu. Njut!

Ha det gött,
Luán :)

Likes

Comments

Haj på dej,

Ja, jag vet. Jag har ej skrivit så mycket på bloggen på ett bra tag. Förlåt över det men har haft mycket att göra i skolan och varit i Berlin och hade dålig nätverk där.

Jag ska nog börjar med att försätta prata om den texten där jag skrev om någon jag var kär i och om jag skulle berätta eller ej. Jag kan faktiskt stolt säga arta jag har berättat om mina känslor för denna tjej. Men tyvärr not to be. Jag tror att ni förstår vad jag menar med det. Såklart, tråkigt. Men livet måste fortsätta. Jag är ju en sådan person som inte tittar tillbaka, endast om jag gjort något misstag som jag ej vill upprepa i framtiden (som tex denna) men endast framåt in i framtiden. Kan låta löjligt, men sån är jag och det sättet passar mig perfekt.
Nu glider vi ifrån temat lite hehe...sånt händer. Nä, men som jag sa not to be, för ögonblicket åtminstone. Vad mer kan man säga än så. Slut på en annan historia, som liknar många andra av mina kärlekshistorier. Kan skriva om de en annan dag. 

Problemet är att det är lite svårt att gå vidare att blicks framåt, då mina känslor för denna fina tjej, sitter fortfarande kvar i mitt hjärta och dricker varm chocklad. 


Men en kärlekshistoria som aldrig kommer att gå tragiskt är den kärlek som finns mellan mig och denna sötisen Stella! Jag älskar henne och hon mig. Löve u Stella! Min lilla stjärna.

Ha det gött,
Luán :)

Likes

Comments