Det var längesen jag hörde av mej här. Jag har inte haft de lätt under denna period jag varit borta. Jag skriver inte detta för o få tröst Elr nått sånt utan bara för att ni ska få veta. Allt me mej O Lucas vet ni redan o läget e oförändrat. Vi har haft bergochdalbana under denna period men de kommer bli vi när han mår bra.

Min kompisar i skolan har vänt mej ryggen i skolan... Asså typ mobbing! Inte pratat me mej. Jag har aldrig blivit mobbad Elr utstött under min uppväxt utan jag har snarare varit den på långstadiet som mobbade. Sen när mobbarna som jag stod o tryckte ner den andra personen men hade gått iväg gick jag fram till "offret" o bad om ursäkt sen när mobbarna kom tbx stod jag där igen o sa skit taskiga saker o så höll de på hahah men de va då 😜

Vi har tjafsat e nåra månader nu jag o tjejerna o det jobbigaste e att de hände i samma veva som jag gjorde slut me Lucas... Jag har andra i klassen att vara med så de har inte varit jobbigt o går till skolan p.s Julia har alltid funnits där för mej! ❤️ Samtidigt som mina föräldrar bråka, min hund gick bort, pappa flyttar till Ghana o jag fick frågan om att följa med ett stort beslut, farfar på sjukhus o min mamma som tog in på hotell för att komma ifrån o tänka på om hon skulle skilja sej Elr inte. Just då hade Lucas dragit till Norge i tre veckor utan att säga ett ord till mej, Vilket tog extremt hårt på mej!

Min hund Abbe har funnits i mitt liv sen jag var 5 år gammal. Men han mådde inte bra sista tiden så han Har det bättre där han e nu.
Lucas e tbx o i Stockholm igen allt e som förut. Tjejerna o jag har pratat för tredje gången o denna gång utan gap o skrik så vi får se om de blir nån förändring på den fronten... 😶 för dom har fått den ursäkten dom ville ha för o "förlåta mej" Allt på en gång.  O jag bara grät i flera dagar o va inte i skolan på 3 dagar ca! Utan vara bara hemma o grät.
Jag har mått så fruktansvärt dåligt vilket jag aldrig har gjort innan i mitt liv. Jag har alltid varit den som tröstat andra i min närhet under deras jobbiga perioder.
Men nu har jag mått så som jag har o jag e påväg upp igen 😊
Jaja tänkt på de positiva nu kan de bara bli bättre! O jag älskar mina vänner som finns för mej!

Sorry för sånt deppigt inlägg!
Ta hand om dej
o dina nära o kära
Kärlek till Er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments