Nu har kl slagit 00:00!
Nu är 2017 slut och 2018 börjar.

Asså 2017 året har varit sjukt precis som jag sa på mitt förra inlägg. Men jag hoppas att 2018 kommer bli ännu bättre och ännu mer kaos hahah.

Men jag har ju som sagt att jag ska säga mina nyårslöften om jag hade något och det har jag:

1- Inte äta godis förens nästa år!
2- plugga!
3- va med bra människor!
4- få bra betyg!


Hoppas ni kommer få ett otrolig bra 2018🙌🏼🎆💋💋

Jag har ätit väldigt god mat och även varit med otrolig fina människor.

Till förrätt så hade vi lagt upp lite plockmat.
Sen till varmrätt så åt jag något nytt som hette surf and turf och det var extremt gott det var att havet möter köttet.
Sist av allt så tog vi och åt en extremt god efterrätt som bestod av kola och choklad och lite bär till.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 2 Readers

Likes

Comments

Asså vart ska man börja?

Jag kan ju börja med att säga att det här året har varit en av dem bästa men det har gått så himla fort asså det är sjukt att jag redan har gott en termins av 6.

Asså alla mina minnen från sommaren är dem bästa ju under hela min sommar var jag i stan med kompisar från dagen till kvällen. Man träffade nya människor som nu är ens bästa vänner. En av dem skit roliga minnena var ju typ kortegen när Sven Eriksson eleverna på gymnasiet går runt i stan.
Bara för att på kvällen så gick vi och hämta en skit stor högtalare som ser ut som en resväska och sen så slutade den fungera och asså vi var skit många som sov över och var med varandra under kvällen det hände även mer saker men orkar inte skriva det. Det är en av dem bästa eller typ när jag och två andra kompisar skulle ha en födelsedagsfest. För en annan kompis och sen så fick hon inte komma så vi hade en födelsedagsfest utan henne och vi hade till och med fixat så hennes crush skulle komma till festen.

Sen när alla hade gott hem så skulle vi följa en person till bussen för vi ville inte att han skulle gå själv. Aa så stod det en bil på parkeringen och asså det var ju ingen annan där förutom vi och dem som satt i bilen. Så frågade dem vill ni ha skjuts vi fick panik och sprang allt vad vi kunde och bilden följde efter oss och vi sprang hem och istället för att bilden svängde in den vägen vi tog så svängde den åt ett annat håll asså vi va skit rädda men det var ändå en skit bra kväll.


Asså det är två av mina bästa minnen men jag tänker att jag skriver mer imorgon om andra minnen både bra och dåliga. Jag kommer även skriva vad jag har för nyårslöften skriv också gärna vad ni har för några.

  • 2 Readers

Likes

Comments

Hej allesammans!
Idag är det söndagen den 17 December och det är även den 3 advent asså det är bara 1 vecka kvar till julafton.
Jag längtar verkligen till julafton för att det är massa kärlek som vissas och umgås med sina nära&kära. Men det är inte bara det jag längtar efter utan att min älskade syster fyller 15 år på julafton. Aja nog med julafton.


Dagens inlägg ska handla om vad jag har gjort för speciellt i veckan.

I Torsdags så hade vi genrep för lördagens show och asså jag älskar verkligen att ha genrep för alla i konståknings klubben är samlade man gör allt tillsammans och har allmänt kul.

I Lördags så hade vi som sagt show och asså det är det bästa som finns.
Det var super mycket folk som var där och tittade och jag är så tacksam över vad alla föräldrar som hjälper till och visar sitt engagemang. Inte bara för att hjälpa till utan att dem tycker det är kul så tack alla föräldrar till allt ni gör för oss barn i världen.

Jag hoppas ni har haft en underbar vecka och nu när vi går in mot jullovet så önskar jag god jul & gott nytt år.


Puss puss 💋💋🎆🎅🏻
Här kommer lite bilder från showen och veckan.
Även en outfit bild { tröja från NLY Design & byxor från Ginatricot size XS Molly

  • 14 Readers

Likes

Comments

Okej vad ska jag börja jag kan ju börja med att säga att det äntligen är höstlov whoo🙌🏽. Jag tror vi alla har längtat efter det här lovet eller iallafall min klass😅 skriv i kommentarerna om vad ni ska göra under lovet. Själv ska jag träna och försöka hinna att vara med mina nära och kära❤️.

Imorgon ska jag iallafall till Göteborg med mina tjejkompisar och ha en otrolig mys dag med dem jag älskar mest men även kommer det bli lite shopping hoppas jag. Jag hade tänkt och köpa en vinter jacka imorgon men jag har äntligen köpt en hollies jacka som jag köpt för mina egna pengar och har sparat till länge.

Jag hoppas ni kommer ha ett underbart höstlov så syns vi i nästa inlägg eller på mina andra medier❤️
instagram-lowaisaksson
SnapChat-lowa19

Likes

Comments

Hej alla!!!<33

Okej jag kanske ska börja med att be om ursäkt att jag har varit borta nu ett tag. Men jag har verkligen inte haft någon tid har haft så mycket i skolan och träningen och har varit skadad men lovar att jag är tillbaka nu och kommer att uppdatera 3-4 gånger i veckan. Jag ville bara uppdatera er om att jag nu är tillbaka och att jag tror att jag hade fått mer motivation om ni kunde kommentera lite feedback till mig som jag skulle kunna förbättra.😊
Jag hoppas nu att ni har en super bra kväll så hörs vi.<33

Likes

Comments

Hej alla!
Hoppas ni har haft en bra söndag själv har jag tagit det lugnt och tittat på min favorit serie The Vampire Diares. 💻

Ha en bra kväll och samla ihop krafterna tills imorgon då skolan börjar.😕❤️

Kvällens fråga:Har du någon favorit serie du tittar på?
Tycker du skolan är rolig eller tråkig?

Likes

Comments