Tjena!
Har inte bloggat på länge vet men har inte orkat. Men ja har träffat massa folk i helgen. Sovit hos Alle för vi spela in en film med fuffens.
De va faktiskt ganska så kul träffa nytt folk haha. Men nu har jag varit hemma med min kanin Wille. Men får väl hoppas att man får träffa han i veckan & att de händer saker.
Lite bilder från veckan!
Likes

CommentsSå för en stund sen drog koffe hem ,då gick Sickan & jag & åt lite. Efter de drog vi ju ut för de är ju liksom 28grader ute. Men vi solar badar & snackar lite. Imorgon hänger jag ju med henne hem till sig och sover över natten.

Likes

Comments


Tjo 

Igår : Så va jag på mom med Razze Adde & min Alleballe , vi hade faktiskt as kul dock åkte vi fel två gånger haha men de va kul. Mycket snygga bilar & massa däck som spränges. Vi kom hem runt tolv och va jätte flumma. 

Idag: Nu är ja med söta Vickan hemma hos mig , vi har ätit as god mat & badat i poolen solat lite ute med Wille. Men nu sitter i sängen med Vickan dricker cider lyssnar på musik & chillar. 

Men nu ska jag va social med henne så 

vi hörs homies👋

Likes

Comments


Likes

Comments


Jag är ju sjukt mycket med Alle & andra människor men mest är jag med Alle. 

Sen är jag ju sjukt mycket med min kanin Wille han tar ju mycket på tiden för jag måste ju ta hand om honom liksom. 

Men annars så kollar jag sjukt mycket filmer och serier. 

Serier: vampire diaries , Scrubs , Family guy , how I meet you mother , The originals, Och massa andra 

Filmer: Asså jag kollar mest på action äventyr komedi & skräck om jag är med någon haha.  Bra filmer som jag tycker är ju World war Z, 22 jump street , alla sagan om ringen filmerna osv. 

Jag spelar Cod också ganska så mycket på ps3 ska nog köpa lite mer spel snart har bara det vet inte vart dem andra spelen är lol?

Jag vill ju börja träna lite på fritiden eller asså röra lite på mig men asså vet inte va jag ska göra , kan ju börja gå ut & gå den är ju skönt.

Likes

Comments