Helgen blev inte som planerat...

Som många skriver så skriver jag detsamma här. - Första julesnön första advent! Inte så jättemycket men det var ändå flingor, men väldigt några som låg kvar på marken. Men det var snö! Jag som älskar snön och det första som jag sa till Wilda när vi gick ut var "detta skulle Dinah ha älskat tillsammans med mej"...
Wilda är inte så förtjust i snö och kyla, så hon är inte lika rolig att leka i snön med, haha.
Men idag så var det som sagt en massa snö som föll, men knappt något som stannade... så ja, Får se hur Money är när jag får uppleva snö med henne längre fram.

Jag skrev i tidigare inlägg om att jag skulle göra massa julmys här hemma med att baka och ha mej. Såg allt framför mej med marsipangrisar, pepparkakshus och pepparkaksbak. Men den friden och fröjden blev inte så pga att det hände en sak under dagen sen... - inget som jag skriver ut. Men mådde inte bra och var rätt förkrossad och ledsen.
Min bestie U ringde mej och frågade va jag gjorde och hur jag mådde, och efter att vi hade pratat lite så drog jag på mej pyjamasbyxorna och kopplade Wilda så kom U förbi och hämtade mej och Wilda efter hon hade jobbat klart.

När vi kom hem till henne så lekte Wilda med hennes vovvar för fullt, och jag och U tog lite mat och åt, och hon visste om att jag inte hade ätit mer än en fralla på morgonen så hon öste på lite extra åt mej, men jag var inte så jättehungrig, men jag behövde bara äta så mycket som jag orkade. Men åt upp allt eftersom jag tycker det är ofint att inte äta upp det man blir bjuden på, hehe.
Sen vilade jag lite i fåtöljen och tittade på när hennes man och son spelade schack, och jag fattar ingenting, så atteeeee... haha. Vi kollade lite på Shreck-film också, vilket var längesen man såg.
Sen hade U tappat upp ett varmt bad till mej så jag kunde få mjuka upp kroppen då jag har så himlan ont i ryggen och magen, och även ljumsken nu när höftlesainflammationen verkar ha kommit tillbaka, om det inte alls är det andra ändå som spökar, men det känns inte som att det skulle vara så iaf.!

Jag låg i lite mer än en timme och kopplade av och kopplade bort hjärnan och jag kände hur min mage och min smärta i kroppen mjukades upp och jag började känna mej mer och mer avslappnad i kroppen, vilket var riktigt skönt.

U och jag tog sedan en promenad med hundarna och sen skulle vi äta igen. Och då hade det gått några timmar emellan.
Efter maten så kollade vi på tv och jag hade 3 hundar på mej, vilket var både mysigt och skönt. Dom värmde mina ondaste delar.


Idag som sagt, bortsett från att det var snö, så har jag bara vart hemma. Jag har kollat på tv typ hela dagen och mått bättre.
Jag har ätit en liten jultallrik som jag köpte igår också på Maxi och så förberett lite julkort som jag köpte som jag ska skicka iväg inom kort till några vänner, och nu sitter jag fortfarande framför tv:n och kollar filmer.
Det har vart från att se ... öhm... nu har jag glömt vad det var för filmer... men den första var om nånting som var bra, höhö och sen var det om andra världskriget, därefter om en isbjörn som hamnar i New York och sen har det vart 2 julfilmer som jag kollar på. Blir väl en sista film snart också tror jag, om jag inte fortsätter med min bok som jag påbörjade i förrgår.
Den första delen av boken blev faktiskt riktigt bra, om jag får säga det själv. Och nån av dagarna så ska jag fortsätta vidare, men måste bara få lite fantasi och inspiration igen då helgen som sagt inte har vart så bra mentalt och själsligt.

Jag snodde lite julgodis från mitt blivande pepparkakshus som jag kunde ha nu under kvällen medan jag letade fram lite adresser och kollar igenom julklappar som jag nog snart måste skaffa hem för att hinna i tid.

Så nu ska jag avsluta kvällen och sedan ska jag sova, och hoppas på att det händer något kul i veckan... vet inte mer än att jag ska till läkaren. men annars så,,, njah. får väl se.

Gillar

Kommentarer