Header

Tre bilder från förra helgens trerätters med tjejerna. Idag på förmiddagen åkte jag till lägenheten för att fortsätta göra iordning inför flytt. Efter att ha hållit på i två timmar med att skruva ihop tv-bänken inser jag att det ena paketet är fel. Ikea i all ära men det här med att det ska vara 2/2 paket till en möbel. Har alltså lyckats att ta en del som hör till en större bänk. Blev ingen lyckad dag idag med tanke på tio mil till närmsta Ikea. Tur att jag ska ner till veckan. Nu ska jag slänga ihop lite mat innan det är dags för mello. Hoppas att ni har haft en bra vecka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Årets första inlägg inleder jag med lycka, i onsdags skrev jag på kontraktet på min första lägenhet. En bostadsrätt med två rum och kök. Det var inte planerat från början att jag skulle flytta hemifrån redan nu men när den här lägenheten kom ut så tvekade jag inte en sekund. Det som är extra roligt är att det är exakt samma lägenhet som Elina min syster flyttade till när hon flyttade hemifrån. Under helgen väntar en tur ner till Ullared. Kommer att visa massor utav bilder framöver. Hoppas att ni har haft en lika bra start på det nya året som jag har haft.

Likes

Comments

Så var årets julhelg över och idag är sista lediga dagen innan jobbet väntar igen. Två jobbdagar kvar innan ledighet med nyårsfirande i Branäs med fantastiska vänner väntar.

Jag jobbade hela dagen den 23 december. Det blev uppesittarkväll med syrrans familj med hemlagad risgrynsgröt och skinksmörgås. Sedan var det dags för spel av Bingolotto och då åkte ostbrickan fram med ost och kex. Blev ingen vinst för min del.

Julafton började med skinksmörgås med mamma och pappa i nya huset. Sedan vid tolv så åkte vi till syrran för att äta lunch och se på Kalle anka. Tog julkort på Bonnie och sedan åkte vi upp till mormor och morfar för julfirande av släkten på mammas sida med julmat och fika. Det är så mysigt att träffa alla efter att inte ha setts på länge.

Juldagen, 25 december är det hemvändarfest. Vi förfestade hos Linnéa där vi beställde pizza och spelade massor av roliga spel. Sedan begav vi oss till hotellet där top cats väntade. Det blev en lyckad kväll och det var så roligt att träffa massa folk som man inte har sett på länge.

Hoppas att ni också har haft en lika fin jul som jag har haft.

Likes

Comments

Så var ännu en fantastiskt rolig helg över. I fredags beställde vi hem pizza till idolfinalen och på lördagen var det äntligen dags att fira att Linnéa har fyllt 20 år. Vi samlades några tjejer innan festen för att göra massa roliga lekar och äta mat tillsammans. Det blev en sån himla lyckad kväll och jag är så glad att jag fått in en sån fin vän i mitt liv.
Igår blev det fortsättning inför flytten som det inte är allt för länge kvar till.
Nu säger jag godnatt och imorgon väntas en extra lång sovmorgon. Underbart

Likes

Comments

Startade dagen med planeringsdag på jobbet så slutade lite tidigare än vad jag skulle ha gjort. Äntligen är det fredag och hemma blev det myskväll med mamma framför idol. Tänk att det redan är första december. Imorgon är det dags för en tur till nya huset för att fixa lite.
Hoppas ni får en härlig helg.

Likes

Comments

Nya godbitar från lager 157 som förhoppningsvis kommer hålla mig varm i vinter.

Nu var det allt alldeles för länge sedan jag var in och sa hej. Har hänt endel spännande saker som tagit extra tid senaste tiden. Mamma och pappa har köpt nytt hus som vi ska flytta till om några veckor. Huset vi bor i nu har Elina, min syster köpt. Har även fått veta att jag ska fortsätta jobba på förskolan jag jobbar på nu även efter jul. Det känns skönt då jag trivs så bra och vill absolut inte sluta.
Nu är helgen över och en ny vecka väntar. Hoppas att ni har haft en bra helg.

Likes

Comments

Ny vecka och ny månad. Nu när vi är inne i oktober månad märks det verkligen att hösten är här, mysigt. Första oktober idag vilket innebär att Bonnie blir sju månader, mosters lilltjej som blir så stor.
Måndag imorgon och ny vecka. Har börjat gilla måndagar sedan jag bytte jobb. Finns inget bättre än kramar från barnen och att få höra om vad de gjort under helgen. Min helg har gått i innebandyns tecken som helgerna brukar göra varje höst och vinter.

Hoppas att ni får en fin höstvecka!

Mosters favorit!

Likes

Comments

När vi var i Kreta hyrde vi en bil och åkte till "Kretas Maldiverna" som heter Elafonissi, en fantastisk strand med rosaskimrande sand och glasklart vatten. Enda nackdelen var att det blåste väldigt mycket när vi var där. Dit borde man åka om man ska till Kreta.

Likes

Comments

Sist jag skrev var från Kreta så det var några dagar sedan. Vi landade i Karlstad på torsdag eftermiddag och redan tidigt på fredag morgon var vardagen igång igen. Under helgen var det fokus på innebandy innan jag sedan begav mig till Julle på lördag. Linnéa kom förbi och vi fikade med henne en stund innan hon skulle iväg, så mysigt. Sedan lagade jag och Julle mat och bänkade oss framför klassfesten som gick på tvn haha.
Hoppas ni haft en bra helg för det har jag haft.

Likes

Comments

Äntligen har jag börjat att läsa en av Michaela Fornis böcker. Jag har oftast väldigt svårt att tycka om böcker och vilja fortsätta läsa när jag väl har börjat. Men denna fastnade jag för direkt och den är så bra hittills. Jag tror att jag kanske gillar den för att den handlar om ett sådant aktuellt ämne i dagens samhälle. Jag tror att det här är en viktig bok att läsa oavsett om man själv känner igen sig eller inte. Den rekommenderar jag verkligen!

Likes

Comments