God kväll! Jag har tänkt att lägga ut en sminkning i helgen och jag undrar vilken jag ska göra!!🤗HJÄLP MIG ATT VÄLJA!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår kväll gjorde jag en liten tvål. Den har en liten doft av mint, den var super lätt att göra!
Det är bara att blanda en liten lite skvätt vatten, en vanlig handtvål och egna dofter. Den är inte riktigt helt klar än men jag provar den och ser om den än så länge funkar och utgår ifrån de.🤗

Likes

Comments

Såhär var min sminkning på halloween! Det ska se ut som att ögat ploppat ut och stygn över munnen. Degen innan gjorde jag en likadan, den blev lite bättre tycker jag! Men jag blev ändå väldigt nöjd🤗🤘🏻 det var många som frågade hur jag hade gjort den!
Jag tig latex, pappr och bomull och la pappret över ögat och limmade runt, sen doppade jag små bommulsbitar i latex och la runt som huden som åkt upp. Sen är det bara att måla som man vill!

Likes

Comments

Hejsan svejsan! Nu är det måndag igen. I dagens inlägg skriver jag lite om hur jag fixade mitt hår och smink.
Let's go...
Först när jag vaknade gick jag upp till mitt smink bord och satte igång platt tången, jag sprayade mitt hår med värme skydd, sen satte jag upp håret i olika sektioner och började göra mina lockar.
När jag var klar med lockarna sprayade jag håret med en hårspray.
Min smink "grund" är en toner och en kräm, jag tvättar ansiktet och sen återfuktar huden så att den fortsätter att vara fin. Sen tar jag en foundation om jag har en finne eller något som jag vill täcka lite mer annars tar jag en concealer, jag pudrar, jag har mörkt att jag lätt blir väldigt glansig så jag öser på med puder. Sen börjar jag fransarna och lägger på 3 olika mascaror. Sen fixar jag bara min ögonbryn med en gel. Sen är jag klar💗 hoppas att ni tycker att det blev fint 💗

Likes

Comments