När dagarna är så gråa och tråkiga saknar jag och längtar jag bara ännu mer!!!. Hör har ni några bilder från i somras. Saknar sommaren så himla mycket. Även så längtar jag till sommarn så himla mycket!!!. Vill ha sommar nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har inte kunnat bloggat sen i lördags för att jag har för har haft sååå himla mycket i skolan och nästan hela helgen har jag bara pluggat och vilat upp mig för den nya veckan. Men nu är det lungt för har haft alla prov idag så nu kommer jag kunna blogg mera. Hoppas ni har haft en bra helg och en bra måndag.

  • 2 Readers

Likes

Comments

Ikväll var jag på en middag med några kompisar, jätte mysigt. Nu sitter vi i soffan och kollar på en film. Hoppas ni har haft en lika bra fredagkväll som mig.

Likes

Comments

Som vanligt började dagen med skola jätte tråkigt men viktigt. Efter skolan åkte jag och tränade. Ikväll ska jag vara med några kompisar och bara typ ha en allmänt mysig fredag. Ha en bra helg!.

Likes

Comments

mitt namn är Lovis jag har har startat en blogg för många av mina kompisar säger att jag ska starta en blogg. så nu är jag här med en blogg och vetefan vad man ska skriva så de här blir ju lite stelt men aja. 

Likes

Comments