Sån jävla ångest atm

Jag ska skriva ihop ett litet inlägg om Toddan snart från mötet igår med BVC men Fyfan, får se om jag gör det imorgon istället. Sitter just nu med ångest i magen och ja.. jag har gått och blivit sjuk samtidigt som jag har väldigt, vänligt mycket jobb. Har på senaste tiden också inte riktigt blivit nöjd med hur jag levererat. Utkast som skickats in för länge sen som jag inte kan ändra, men jag är ju inte nöjd med det jag skickat in.

På det så har man den här super töntiga ångesten över att man inte får tillräcklig med likes på sina bilder. En diskussion som går hett bland alla influencers just nu. Pratade med Jossan om det igår på en middag vi var på och vi båda menade ju att ju mindre likes och räckvidd man får, desto mer tid lägger man ner för att få sina bilder bättre, men man får ändå inget resultat.
Jag kom ihåg en gång jag la ut en selfie och typ förlorade 200 följare, och sånt tar ju. Klart man börjar tänka men aha varför slutade helt plötsligt så många sluta vilja följa mig? Meen så är jag ju extra känslig också, just eftersom jag är sjuk så känns ju liksom allt piss så helt plötsligt har jag ångest över vad jag ska äta till lunch? Borde äta något näringsrikt med tanke på att jag är sjuk men kroppen säger risgrynsgröt med kanel och socker. Ni fattar.. en riktig skit dag med andra ord.

Längtar till imorgon, då ska jag på brunch med tjejerna för att fira att bästis fyllde år i veckan.

Gillar

Kommentarer

kristinalicerika
kristinalicerika,
Jag har sett att det varit en hel del diskussioner kring många influencers om instagram och att folk börjar avfölja en. O hos många har jag sett bland kommentarerna att det handlar mycket om att det blivit såhimla ytligt och att man blir trött på att det visas upp så mycket perfekta bilder som ger en lite skev bild av verkligheten, o därför väljer man att inte likea eller väljer att avfölja personen. Men instagram är ju verkligen en knepig platform eftersom att varje inlägg innehåller endast en liten bild och inte så mycket text till vilket gör att det kanske blir ganska ytligt. Men jag vill i alla fall säga att jag följer dig och läser din blogg just för att jag tycker att du tar med en ganska ärlig och öppen sida av dig själv och livet på dina sociala mediekanaler. Visst kan instagram o så kännas lite ytligt men läser man också din blogg så får man ju verkligen en fin och öppen bild av hur livet faktiskt ser ut- med med och motgångar. Men jag tror som sagt att det här med mindre likes på instagram kan ha o göra med att folk överlag är lite trötta på den här ytliga bilden av verklgiheten som instagram ger. Oj så långt detta blev men tänkte att jag ville dela med mig utav mina tankar på det hela 😊 Tycker i alla fall att du är grym och hoppas att du fortsätter dela med dig av stort och smått för det skapar igenkänning vilket jag tycker är superbra <3
nouw.com/kristinalicerika
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Love this style!! <3
nouw.com/saarapyykko
IP: 82.99.3.229