Nyttig bananglass med bara två ingredienser och en knasig pojkvän

Ni kommer älska mig hur lätt det här receptet är, alltså det är verkligen busenkelt - du behöver bara två ingredienser!!

Skiva banan, frys sedan bananen i en påse, när bananen fryst klart (haha) så mixar du den med några skvättar kokosmjölk (eller vilken mjölk som helst). Det krävs en bra mixer och tålamod fast det tar iförsig inte mer än 5 minuters intensivt mixande. Varnar lite för en arg sambo (om ni har en) som inte gillar det konstanta mixer ljudet. Total dröm för munnen om du gillar banan och kokos. Det bästa är ju att bananen i sig är så söt så du behöver inge sötningsmedel eller så.
Hoppas ni gillar mitt torsdagsrecept, ni kanske t.o.m. gör det ikväll, man brukar ju ha båda ingredienserna hemma.


Vad händer annars då? Jag håller på styra ihop några samarbeten men måste om någon minut börja röra på mig då jag som sagt ska på event med bästis. Det plingade även till på mobilen nyss. Det var B som bjöd in mig på ett facebook event där han undrar om jag vill gå på bio med honom ikväll efter eventet, haha orkar inte. Tänk att han är så knasig och att jag skrattar varje dag tack vare honom. Sen har jag fällt många tårar över honom också men alla skratt väger upp <>

Gillar

Kommentarer