min helg i bilder

Fan va jag älskar måndagar och rutin, något jag älskar ännu mer är dom två inläggen jag gör på måndagar. Veckans schema och min helg i bilder haha. Rutiner for the win!! Helgen började iallafall klockan 10 med träning hos Damla tillsammans med Dani och Isabella. Älskar träningen vi kör, inte alls högintensiv som jag är van med utan vi försöker hitta kontakt med bäckenbotten osv. Känner sån skillnad!!

Efter jag varit hos Damla fotade jag ett samarbete, sen hämtade jag T hos farmor (eller ja vi möttes på Joe and the Juice så jag fick slänga i mig lite lunch snabbt

På kvällen vankades Maskerad som några vänner höll i. Såhär såg jag och B ut.
Min body och mask är tyvärr super super gamla men kostymen är ifrån By Malina och ni hittar byxorna här (klick) och blazern här (klick). Jag hade M i byxor och S i blazer (så kul för jag brukar ha tvärtom men det funkade as bra)

Älskar man väl bra uppstyrda fester!!

kappa - HÄR (REKLAMLÄNK) / Stickad tröja - HÄR (REKLAMLÄNK) / byxor - HÄR (REKLAMLÄNK)

Lördag och ett fullbokad Megaformer tvingade mig till att jobba istället. Åkte in och fotade samt spelade in ett samarbete som Josse hjälpte till med och sen köpte vi varsin kaffe (eller ja hon choklad,jag kaffe) på Broms medan vi catchade upp. Oavsett om vi hänger i 1 timme så blir det alltid att vi skiljs åt medan vi skrikpratar hejdå för vi inte kan släppa våra samtalsämnen haha

Därefter stod köpa deko till T's kalas på listan. Jag fick sällskap av B's mamma och syster till Täby då dom skulle handla middag och Thank god. Hade aldrig klarat av att bära alla paket han fick, dekon vi köpte samt så råkade jag spontanköpa ett bord +stolar för resten av kidsen som skulle komma på söndag. Det blev även ett stopp till på Joe and the Juice haha, kan dom snälla sponsra mig?

Håller för B's ansikte då han verkligen inte ville att jag skulle lägga upp den här bilden haha

På kvällen blev det pizza framför filmen Crazy,Rich,Asians.. Vi såg klart den igår kväll och jag lipade sönder. Kan verkligen rekommendera den om ni missat den. vi åt iallfall på golvet då vi inte orkade äta vid matbordet och jag orkade inte puffa om kuddarna till kalaset haha... (och ja jag drack vatten till min pizza pga. sockerförbud. Tanken är egentligen att skippa även pizza men B var så sugen och eftersom det inte är rent socker för mig så sa jag ja)

Hela outfiten är ifrån Madlady

På söndagen vaknade vi redan 04 av att T ville gå upp.. Det blev en lång morgon men ändå mysig. Han fick öppna ett paket av oss (resten sparar vi till hans riktiga födelsedag imorgon) och sen drog jag iväg för att äta frulle och köra Exit Games med Josse, Bickie och Matti.
Vi började med frulle på Oyamama vid Söder som låg nära vår nästa anhalt.
Tanken var egentligen att vi skulle köra ett rum som heter Collector,men i rummet fick Matti sån panik att vi fick byta (förstår ni hur läskigt det var då?) Jag och Josse ska dock göra den, vi måste bara hitta två till som vågar.

Sen raka vägen hem 30 minuter innan alla gäster skulle komma. Eller ja okej vi bjöd enbart familjen och två barnfamiljer som vi lärt känna via B's familj. Det var skönt att hålla det så litet, tror inte T hade orkat fler människor än vad det faktiskt var och det var ju barnen han tyckte va kul att hänga med, inte oss vuxna haha. Det blev iallafall super mysigt och vi fick super mycket hjälp av familj att både dekorera,baka tårtor och städa undan så känns knappt som vi haft kalas haha. Jag är väldigt tacksam över hur pass mycket alla alltid ställer upp för oss.

och min fina familj (också enda bilden jag fick på oss haha). Idag har jag och B fått sitta hemma och jobba ihop utan Todd och fyfan va lyxigt det känts så på något sätt längtar jag till T börjar förskolan och vi kan äta lunch ihop i lugn och ro eller bara sitta vid samma bord och jobba <3 GOALS

Det var min helg iallafall, mysig, stressig men också helt underbar

Gillar

Kommentarer

OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Så fina och mysiga bilder <3
nouw.com/oliwiamichalak
jonssonida
jonssonida,
Så roligt med maskerad!!!
nouw.com/jonssonida
FSHD Daniel,
Härliga bilder! 😊
www.fshddaniel.blogg.se
BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Åh va härligt de såg ut!
nouw.com/belindagoransson