Min dag i bilder - träning, shopping, god

Började min morgon med att gråta en skvätt. Fan va gravidhormoner och lämna T på förskolan inte går ihop. Det är sjukt jobbigt. Dock stannar jag kvar en stund utanför innan jag går förbi snabbt och kikar in i fönstret in till förskolan och då har han slutat gråta men det känns så fel att lämna honom när han liksom gråter och ropar på mig..

Jaja, jag tog bilen snabbt in till stan för att gå på Megaformer på THE PLACE och aj vilken träningsvärk jag har idag. SÅ NAJS

Efter passet tog vi vårat pick och pack till favoriten Nybrogatan 38 för att äta frukost/jobba. Jag och Hanna skulle nämligen spela in lite grattis hälsningar och helvete vad vi jobbade på. Ca 2 timmar gick åt att skicka hälsningar till över 100 poddlyssnare. Så kul dock att ni är så många som skrivit in och för oss är det en självklarhet att försöka skicka till alla. När Hanna gick vid 12 fortsatte jag själv en stund till (alltså gick igenom DM's för min egna och skickade iväg hälsningar). Det är så många som vill ha en hälsning till bröllop osv. Vilket är så kul men så sjukt läskigt haha, ska det liksom visas upp för alla gäster när man sitter halvsvettig efter ett träningspass? jaja det bjuder jag på!

Moa satt också kvar och jobbade men efter 13.tiden gjorde vi lite andra ärenden. Jag behövde köpa lite grejer hem och behövde även uppdatera garderoben så jag kom ifrån Stylein med två stora påsar av ren och skär lycka haha.

Vid 15 skulle jag hämta T och Moa+Lovis hängde med ut till orten. Vi hängde mest hemma och gjorde nada tills B kom hem med mat. Bilden är ifrån när vi testade semlor men jag var så sliten så orkade inte riktigt fota något hemma haha

SJUKT många som skrev och frågade vad restaurangen hette och det är alltså från Reggev Hummus från söder. Det är hummus med valfri "protein". Allt från veggo till kött och super gott så kan verkligen rekommendera dom!

Avslutade kvällen med myssnack i soffan samtidigt som vi kollade på tv och åt kakor. Bickie kom nämligen hem med nybakade chocolate chip cookies förra veckan och snälla, jag tar minst 2 varje kväll. SÅ GODA!

Det är så många som frågat om mitt gråa mjukisset och det är ifrån Nelly men finns tyvärr inte längre kvar därav ingen länk :)
Nu ska jag strax plocka upp T från förskolan, sen ska jag åka och handla middag till ikväll.

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Men alltså, du och Moa är så himla fina <3
nouw.com/lindaviktoriaaa
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jag såg bilderna på dig på Peonias insta imorse (eller var det Lovisas? eller hennes workout-inspo-konto?), och alltså guuu vad bra du passade i det tränings-setet!! Så fint!! Kram
nouw.com/matildaberlin
KateOgembo
KateOgembo,
låter som en mysig dag men lite stressigt med grattis hälsningarna i typ 2h man vill ju hinna så många som möjligt men kan tänka mig att det är svårt då ni får in så mycket🥰
nouw.com/kateogembo