Italien och att resa med en 9 månaders

utsikten från frukostterassen (playsuit gammal från Nelly)

Okej här kommer lite blandade tips från Italien, bättre sent än aldrig. Vi bodde som sagt i Napoli,Neapel, Naples... ja kärt barn har många namn. Jag hade så sjukt låga förväntningar om Neapel men hjälp va fint det var särskilt hotellet Excelsior vi bodde på. Tyvärr hade dom ingen pool vilket hade varit pricken över i:et. Det var lite varmt och dåligt med Beach clubs just i Neapel men som sagt hotellet var super fint.

Baddräkt - Love and Lemons

En av dagarna hittade vi iallafall ett super mysigt ställe som jag vill rekommendera er. Villa Imperiale. Dom hade inte den finaste poolen men dom hade så mysiga klippor man badade ifrån och en super fin restaurang med as god mat (som man dock åt ifrån plasttallrikar men de va så charmigt).. ja jag låter bilderna tala för sig själva.

Om det var barnvänligt, ja helt okej. Todd sov och när han väl vaknade gick vi upp och åt lunch.Sen hade dom en liten avsats eller nun vad man ska säga där vågorna kom och där kunde han sitta och plaska lite.

Typ alla restauranger vi besökte var bra, speciellt dom som låg nära hamnen. Kommer tyvärr inte ihåg namnet på någon hehe men som sagt alla vi testade var bra. Typ all mat i hela Neapel var bra.

En dag tog vi båten ut till Capri, så jävla värt. ÄLSKADE Capri. Det ligger ca 1 timme bort från Neapel med båt. Om man vill åka till Positano är det ca 2 timmar fast i bil och det orkade vi ej med Todd.

Bikini - Love and Lemons / Skjorta - OAS

Fick massa tips om La fontelina som är en Beach club i Capri men eftersom vi var ute i sista minuten fick vi istället boka Da Luigi som har samma ägare och ligger 2 minuters promenad från La Fonetlina istället. Och helt ärligt, absolut att La Fontelina var mer instagram vanligt med parasoll osv. Men jag gillade Da Luigi bättre. Restaurangen var finare, utsikten finare (sprang såklart över för att jämföra dom två ställerna)

Och juste, ett tips jag fick från Louise (en tjejkompis jag sprang på i hamnen i Capri) är att ta taxi till Marina Piccola och därefter ta en båt till Da Luigi. Så mycket mysigare än att ta taxi hela vägen och behöva gå sista biten.

Vet inte om jag skulle säga att Capri var barnvänligt, allmänt mycket promenader, mycket trafik, inte så mycket badställen där det funkade med barn. Det blev ju en hel del konkande med bilbarnstol osv. Men kanske lättare om man bor på ön

Älskar att få klä Burre ibland. Nu fick han en skjorta och skjorts av mig från OAS som var så snyggt.

Vi besökte även Pompei en av dagarna. Det var 32 grader varmt och det var absolut inte barnvagnsvänligt så slutade med att T fick bli buren dom två timmarna vi spenderade där. Har du ett barn som kan gå så är det nog super mysigt men skulle inte rekomendera det annars, särskilt inte när det är så varmt men sen är jag ju inte sån kultur nörd haha

set ifrån sisters and seekers

och hur gick det att resa med en 9-månaders bebis då? Vägen dit var super enkel... vägen hem var en mardröm. Jag har helt enkelt insett att det inte går att planera sömn eller något utan för helt enkelt gå på känsla istället och göra sitt bästa för att underhålla. Nu hade vi en mardrömsflygning hem för vi satt i planet kanske 1 timme innan vi lyfte pga problem med oväder i vår mellanlandning.

Men fick iallafall ett super tips från er och det är att barnmat inte behöver hällas upp i 100 ml mått utan är undatag för vätskeregeln, det kommer underlätta som fan till vår flygning i vinter haha.

men ett tips till er att res i bekväma kläder, ha ombyten nära till hands och kanske några koffeintabletter. Todd har sjukt svårt att komma till ro och när vi alla andra blev trötta så var det jobbigare.

Men man kan inte annat än att älska den här pysen. Han tog sina första steg den här helgen!!! Förstår ni lyckan

Och kärlek till min fina svärmor. Hon fyllde 50 år på resan och det var därför vi åkte. Så glad att jag har fått komma och blivit en del av familjen så jag fått lära känna den här underbara kvinnan, grattis igen!

Nu sitter jag faktiskt på Spanjorskan med Mickis, Edita och hennes nya tillskott Lucas (2 veckor gammal). Vi jobbar och myser lite.

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Duktiga T! 👏🏼👏🏼
nouw.com/johannagrahn
artist
artist,
Vilka fina bilder! Härligt ni haft det!
nouw.com/artist
Lovisars
Lovisars,
Underbara bilder! Så kul att få följa din resa i mammarollen!
nouw.com/lovisars
Mardeliza
Mardeliza,
Va gulliga ni är... ❣️
nouw.com/mardeliza