Höll på elda ner huset

Varit på B’s kontor idag och fått hjälp med ekonomin. Så jäkla förvirrande allt men nu fick jag proffesionell hjälp vilket underlättade. Nu har jag gjort en preliminär inkomstdeklaration så jag vet vad jag ska betala i skatt och moms. Så skönt

Good morgon hjärtan (det var morgon när jag började skriva det här inlägget haha), fredag idag, även om jag typ inte vet någon skillnad på dagarna haha, jobbar ju typ mer på helger än på veckodagar nuförtiden).

Vet ni vad jag drömde inatt? Först att jag tappade två tänder, och sen att jag blev jagad av någon. Det var en riktig mardröm men sjuk som man är så älskar man ju skräckfilm och då kan en mardröm vara trevlig då och då. Ibland försöker jag till och med somna om när jag vaknat i en mardröm för att se hur den slutar haha men det var inte det jag ville prata om. Visst betyder det något när man tappar tänder i en dröm? Vill också veta vad det betyder att man blir jagad? Älskar att tyda drömmar, tycker det är så intressant och min kära pojkvän tycker det är otroligt ointressant så får helt enkelt prata med er.

Aoprå på en annan grej, det här med amningshormoner, det är ju tamigfan dubbelt så illa som gravidhormoner. Först och främst är jag så jäkla lost, jag fattar liksom ingenting.. måste i sociala sammanhang förvarna att jag har amningshormoner och därav är helt borta och kan typ inte bete mig med nya människor haha. Kan knappt höger och vänster om ni fattar men igår toppade jag nog min virrighet.

Jag skulle koka lite flaskor och delarna till min bröstpump (alltså koka i vatten så dom blir fria från bakterier) samtidigt som jag ska städa lite inför att några vänner skulle komma förbi. Todd ville inte vara ifrån mig utan han ville mysa så jag skulle bara snabbt gå upp och mysa med honom tills han somnade. Och just i detta fall är jag extremt glad att jag har svårt att sova på dagen för helt plötsligt hör jag ett ljud som om något steks och inser då att jag glömt på plattan.... sprang ner och precis då gick brandalarmet men hela köket var fyllt med rök. Jag sprang ut i underkläder med kastrullen då det brann i den och råkade på köpet låsa ute mig fortfarande i underkläder ... så fick springa runt huset för att komma in via källaren.. alltså orkar ej, fick lufta huset i några timmar med öppna fönster för att få bort plaströken och doften. Så klädde på Todd så hängde vi utomhus tills det lagt sig haha.

Eftersom jag är så virrig nu så är min nya regel att aldrig gå ifrån när jag lagar mat eller gör något som kräver värme. Tänk om jag gått hemifrån? Eller om jag somnat uppe i sängen med Todd. Som tur är låter vårat brandalarm så högt så hade ju vaknat men ja ni fattar. Alldeles strax kommer jag nog få ett oroligt samtal av min mamma haha stackaren, hon oroar sig alltid så mycket och efter jag fått barn så förstår jag faktiskt helt hennes oro.

Nu har vi jobbat klart, så nu tar vi bilen hem. Ikväll kommer nog Tobbe på middag till oss.

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Men vad mysiga ni är!!
nouw.com/faronsson
janielindahl
janielindahl,
Haha, jisses vilken panik! Kan se mig själv göra precis samma sak 😅 MVH amningshjärnan själv 🙈
nouw.com/janielindahl
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
vart är din tröja från? 😃 kan du länka den till mig?
nouw.com/nikolinapettersson
lovisawallin
lovisawallin ,
Den är ifrån chiquelle <3
nouw.com/lovisawallin