Okej alltså hör ni jag känner att jag behöver skriva av mig lite angående en sak. Nämligen kåta killar och deras beteende! Alltså vissa saker är inte okej!

Till exempel när ni slänger ur er saker som ni inte kan stå för, typ att ni vill ses, ligga o.s.v och sen tar ni bort en? När ni inser vad ni gjort? HAHA alltså. Och sen killar som skickar RANDOM (!) dick pics! När ska ni sluta? Så jävla äckligt och vidriga är ni.

USCH!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Varit frånvarande från bloggen under dagen men nu är jag här igen!

För ett ganska bra tag sedan såg jag en artikel om klåda i underlivet och känner att jag kanske hade behövt läst den nu för aj aj vad det svider ''där nere''. Vet inte om det kan vara p.g.a rakning eller annat?

Någon som kanske har en aning?


Likes

Comments

Alltså hör ni... kan berätta en liten pinsam men ändå rätt komisk sak. Vi bor på tredje våningen och har vårt badrumsfönster ut mot gatan, det är ''blurrat'' och man tänker ju att man inte borde se så jävla bra in eftersom det inte är ett ''klart'' fönster utan ni vet sånt där som många badrumsfönster är.

Men alltså, joho! Tydligen har man sett in... Hur pinsamt??? Haha, men nu idag har vi i alla fall fått ett duschdraperi för fönstret! Puh! ​Inga mer nakenchocker!

Likes

Comments

Angående Sexchatta! Länkade min blogg och alltså, blev blockad? 

​Stor fet diss till Sexchatta, fjolligare sida får man ju leta efter? 👎💩

Kör all in när det kommer till mitt bloggande istället! 😘

Xoxo 

Likes

Comments

Hej på er! Åt lunch (kycklingsallad) på Valentinos (tror jag det heter) i stan och nu är jag hemma igen! Sitter i sängen och tänkte skriva om att blogga på Scandalbeauties.

Många (typ de flesta?) vet nog redan att Scandalbeatuies är en bloggportal där en hel del sexiga tjejer bloggar.

Jag har hört att man kan tjäna rätt ok med pengar på att blogga där och på liknande sidor och jag har fått frågan både en och två och säkerligen tre och ännu fler gånger om jag inte vill/kommer börja blogga där.

Man ska aldrig säga aldrig som man brukar säga men just nu är det inget som lockar mig!

Bloggar man där så får man till exempel inte blogga någon annanstans (har läst igenom villkor o.s.v).

Jag är en tjej med många bollar i luften!

Dessutom gillar jag inte att det bara är en portal som är tillgänglig för tjejer (när det kommer till just bloggandet) och jag tycker att killar också ska ha möjlighet att tjäna pengar på bilder OM det skulle vara så att någon kille/man skulle vilja det!

SÅ: Nej, jag kommer inte blogga på Scandalbeuties som det ser ut just nu i alla fall!

Likes

Comments

​För mail-kontakt angående sponsring/samarbeten/intresse maila mig på hylsesvip@outook.com

Likes

Comments

​Min VIP-snapchat är ​Lovisavip om ni vill lägga till!

​Kram, Lovisa 😘

Likes

Comments

Hej allihopa och välkomna till min VIP-blogg!

Denna blogg kommer vara en sid-o-blogg till vanliga blogg, Nouw.com/Hylses. Min tanke är att jag här kommer göra lite blandade inlägg om b.l.a sex och sexsamlevnad, visar klädesplagg (både underkläder men även vanliga), kanske mitt rum och så vidare! 

Kram, Lovisa. 😘

Likes

Comments