Nu sitter vi i bilen påväg mot Vårgårda där vi ska spela inomhuscup på konstgräs. Riktigt roligt faktiskt, har dock inte tränat fotboll på flera veckor då jag tagit en paus så vi får se hur bra min kondition är ;)))) Vi hörs under dagen !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Känns som skolan tar upp så mycket tid just nu vilket gör att jag inte får något gjort. Är verkligen sån, att när jag har mycket att göra blir det att jag inte gör någonting(läs: är jättelat ;)) Hahah men har ju extra mycket i skolan nu när jag åker på Tisdag då jag känner att det är skönast att göra klart allt som jag missar innan jag åker, så tråkigt att sitta och plugga matte när man kunde legat och pressat i en solstol. Så försöker få det mesta gjort i alla fall, men tycker matten är så svår just nu. Brukar ha ganska lätt för det men vi jobbar med grammatik just nu och HATAR det verkligen. Fattar ingenting om kvadratrötter, spegelsymmetri och skala. Menmen, ska försöka sitta någon timme varje dag i alla fall och nöta in det.

Likes

Comments

Efter skolan hämtade mamma upp mig och Lisa för att åka mot Ginatricots lager där de idag hade VIP-utförsäljning! Hittar alltid något och trots en hel del folk fick jag med mig en del hem, varav 5(!!!) par shorts. Men behövde faktiskt det, sitter ju om exakt en vecka på ett flyg emot Thailand och behövde uppdatera sommarkläderna lite, vilket jag minst sagt lyckades med ;)! Sover hos Lisa idag så vi gör nog inte mycket mer idag. Ni får lite oklara bilder på kläderna i alla fall; ska försöka ta några bättre imorgon. Kram!!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har varit en ganska produktiv dag, startade med skola i några timmar som vanligt vilket är mindre tråkigt. När vi slutade vid 14.30 åkte jag till stallet och var där i några timmar för att sedan åka hem och äta lite mellanmål. Åkte sedan till Onyx och tränade någon timme på gymmet och har nu hamnat framför teven efter att äntligen klurat ut hur min kameraladdare funkar, kalla mig dum hahaha men fick googla en stund för att förstå mig på den ;P. Menmen, nu blir det lite finare bilder i alla fall!! Resten av kvällen ska jag inte göra något speciellt, kolla något avsnitt på gossip girl och äta något. Vi hörs imorgon!
Likes

Comments

Likes

Comments

Hej och roligt att du hittat hit! Jag tänkte efter några oseriösa försök i mindre ålder försöka mig på att blogga, hur det går och vad jag till största del kommer skriva om återstår att se. Min tanke är att skriva mest om min vardag, som till största del består av träning, hästar, shopping och kompisar! Jag är 15 år och går därmed sista terminen i nian, så jag hoppas du fortsätter att läsa så får vi väll se hur detta går. 


♥ L

Likes

Comments