Header

Nu under vintern har jag en tendens att få torra armbågar och jag vet att jag inte är ensam om det. Jag har testat alla möjliga hudkrämer men inget har funkat. Det var så tills den dagen jag gjorde i ordning mina fötter, ja precis men varför just då undrar ni. Jo det var så här att när jag var klar med mina fötter och de hade torkat så brukar jag smörja in dom med en viss fotsalva som är jätte bra för torra fötter och då bara slog det mig ... Jag kan ju smörja in mina armbågar med det, och enda sen dess har jag så fort jag känner att mina armbågar börjar bli torra smort in dom med fotsalvan och det har funkat fenomenalt👌🏻

Det är fotsalvan jag använder och den går att köpa på Apoteket för ett hyfsat bra pris.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Jag har under en tid nu tänkt börja blogga men det har alltid varit någonting i vägen skola, jobb eller praktik.. men nu har det lugnat ner sig och jag har nu mer fritid som jag tänkt ägna åt just bloggandet. Som ni kanske redan har läst så kommer min blogga handla om hälsa och skönhet samt de resor jag gör. Jag kommer dock kanske inte blogga så mycket om vad som händer under vardagen då jag går i skolan på vardagarna och jobbar vissa helger. Men jag lovar er att när det väl händer något kul så kommer jag berätta om det.

Lite spoilers inför framtiden som ni kommer se fram emot. Fitness, BooTea, Bråvallafestival, Bali och Australien. Mm det var några nyckel ord som ni kan klura på inför framtiden ;)

Tills vi hörs igen, do squats so it matches your sass.

Likes

Comments