Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er igen alla

De är höstlov och jag är så lättad. Dom senaste veckorna har jag varit så trött och liksom helt borta så kände att jag verkligen behövde lov. No, So och Italienska proven är av klarade och dom gick faktiskt rätt bra. Jag trodde att No:n skulle gå as dålitg men de gick faktiskt bra. 

Vi hade Halloween i skolan i fredags jag gick all in med rödluvan blandat med sugar skull . Det blev ganska nice, jag hade såklart kappa och allt. Jag lägger in en bild längre ner. 

Mamma kom hem ifrån Amsterdam i förra veckan. Såklart åkte hon utan mig igen... Men iallafall så fick jag lite små saker som ni oxå ska få bilder på. Annars har det väl inte hänt så värst mycket mer. 

TTYL ❤😘❤

   

  

Likes

Comments

Jag blev SÅ glad här om dagen när jag fick ett brev från biljett24. OMG jag typ skrek och hoppade haha. Men iaf jag fick mina Ed Sheeran biljetter!! JAAAA!
Likes

Comments

Hej igen den här gången hade jag tänkt att jag ska blogga mer men bara när något har hänt eller när jag har tid, eftersom att jag går i 9:an nu och jag vill satsa mer på skolan.
Men men de jag tänkte skriva va att jag har äntligen fått min nya mascara och foundation. Jag beställde från eleven.se för att min mamma har rabatt där men dom går även att köpa på lyko.se
Min foundation kommer från Garnier och heter BB miracle skin prefector. Jag tyckte den va riktigt bra eftersom att den täcker över "rödheter",finnar och den är diskret.Mascaran kommer från Max Factor och heter Clump Defy. Jag älskar den här mascaran för att den inte klumpar ihop sig.

Sen så tonade jag mitt under hår igen jag och la till några slingor.Likes

Comments
Likes

Comments

Hej bloggen
Okej så nu är sportlovet snart över vilket känns riktigt tråkigt, jag har haft de så kul den här veckan bortsett från att jag har varit sjuk men men. Jag skulle vilja vara kvar här en vecka till men det ska samtidigt vara skönt att komma hem och sova i min egen säng med mina kattizar och få träffa alla kompisar igen!❤️

Igår så va det extra roligt tyckte jag för jag och Fredda (lillebror) hyrde snowboards och åkte hela dan de va as kul. Inte för att skryta men jag hade bara åkte en dag innan för ett år sen och igår så lärde jag mig att svänga vilket jag tycker är rättså grymt 💁😉 Men jag slog sönder mig jag gjorde världens vurpor och liksom "rullade" 7 varv så idag är jag helt tradig och har seriöst ont överallt 😊 hehe ❤️

TTYL 🐊 ❤️❤️😘😘


Likes

Comments

Väldigt fail musik men men. De här va för typ två dagar sen vi hade perfekt väder och sköna backar.

Likes

Comments

Hej bloggen

Jag har tittat på dom här leggingsen jätte länge åh jag tyck att dom är så snygga och vill verkligen ha dom! Dom är snygga och insidan är det ni vet såndär flice som är på dom jätte gosiga filtarna som gå att köpa överallt. Asså dom är ju helt fantastiska! Jag hittade dom på en amerikansk sida tror jag den heter www.iWearSin.com och dom kostar bara 190kr. 

Kommentera vilka ni vill ha!

Dom här tre tyckte jag va finast men kommentera vad ni tycker. 

Likes

Comments

Lite promenad sådär med Amanda 😃Likes

Comments