Idag är det två veckor kvar tills jag reser. Därmed tyckte jag det var rimligt att sätta igång med packningen. Med tanke på att jag förmodligen är sämst i Världen på att packa så är jag lite oroad över hur jag ska få plats med allt i en stackars resväska. Fortsättning följer...

Likes

Comments

Jag har funderat en del på om jag ska blogga eller inte under min tid i Kanada, men efter att ha fått en förfrågan från mamma om jag inte skulle skaffa en, så blev jag trots allt lite sugen. Tanken är att jag ska lägga upp massa bilder så att ni här hemma ska kunna följa mina dagar men också för min egen skull så att jag kan skriva av mig lite, samt att ha det som en slags resedagbok för att kunna återblicka sedan.

Jag åker alltså till Kanada om lite mer än en månad. Whistler, B.C (British Columbia, en av landets tio provinser) är slutmålet efter ett par dagar i Vancouver där jag ska fixa bankkonto, försäkringsnummer och lite annat viktigt. För den som har missat det så kommer jag att arbeta som Lift Host i Whistler Blackcomb, som är en av Nordamerikas största skidanläggningar. Jag flyger den 26:e Oktober via Göteborg-Köpenhamn-Toronto-Vancouver. Mitt startdatum är 2 november och jag kommer nog att jobba fram tills slutet av April som det ser ut just nu.

Jag har inte riktigt förstått ännu att jag faktiskt ska åka till Kanada. Landet jag så länge velat besöka. Eftersom jag inte vet när jag kommer hem heller så känns det väldigt overkligt att jag faktiskt lämnar allt här hemma och skapar en ny vardag i ett helt nytt land. Jag är trots allt sjukt taggad och är övertygad om att jag kommer få världens bästa tid där borta. Konstigt nog är jag inte ens nervös. Känner mest stress bara.

Det har varit otroligt mycket att fixa och mitt huvud har varit en röra ända sedan i April då allting började med visumansökan osv. Nu tror jag inte att jag har så mycket mer kvar att fixa förutom försäkringen som behövs för att jag ska få mitt visum när jag kommer in i landet.

Jag kommer nog inte att blogga så mycket fram tills jag åker då det är mycket jobb för tillfället.

/Lovisa


Likes

Comments