Idag blev jag äntligen klar med örnen! Och nu har jag börjat med ett nytt ämne intresse och då har jag valt bakning för jag är intresserad av det. Så nu har jag gjort en skiss och förhoppningsvis så kan jag börja måla på den nästa vecka. Hejdå:))

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej igen efter lite uppehåll, för jag vart borta förra lektionen så det har vart svårt att uppdatera. Men denna lektionen blev jag nästan helt klar, jag har försökt forma örnen så mycket som möjligt och jag är snart klar jag ska bara fixa fötterna. Jag har byggt på bakdelen och även fixat ansiktet. Detta var lite uppdatering även om det inte var så mycket info men aja hejdå!:)))

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Idag har det inte hänt så mycket men jag har kommit lite lägre på min fågel och jag hoppas att jag kommer hinna klart nästa vecka eller veckan därpå:) Jag började med att skulptera fram fjärdarna/pälsen men det var svårt att forma rätt. Sedan har jag också börjar forma fågelns kropp, det ska bli en örn. Här kom lite smått och gott och arbetet och aja hejdå för denna veckan:)))

Likes

Comments

Hej, idag var det andra bildlektionen och Jag han välja tema och börja skulptera. Jag valde temat natur och jag ska börja med att skulptera en fågel .Det är små pilliga former som jag gillar😁

Likes

Comments

Hej hej jag heter Lovisa och är 15 år. Jag går i 9E på Kaparaeskolan och tänkte blogga lite i bilden, jag kommer uppdatera lite då och då om allt som händer och jag hoppas att du vill hänga på.

Likes

Comments