Header

Sådär ja. Nu sätter jag mig ner och skriver av mig lite snabbt innan jag behöver ta mig till jobbet. Till er som inte vet det så jobbar jag som butiksbiträde på en affär så lite varierande tider och jobba helger förekommer då! Så i lördags jobbade jag fram till 16:15 och det var en väldigt snabb dag kan man säga för barnbidraget kom på fredagen, eller var det kanske torsdagen? aja oavsett så var det många hela helgen så det var minst sagt stressigt. Efter jag slutade i lördags så behövde jag snabbt springa hem och fixa mig samt äta innan jag drog vidare till min kompis hus för att fira henne och efter det drog vi ut på krogen. Något som jag ofta gör när jag är på krogen är att börja dricka vatten istället för att pumpa i mig mer alkohol för jag är redan rätt så liten så jag blir påverkad ganska lätt så för att må bra dagen efter och känna mig nyktrare när jag går därifrån så dricker jag helt enkelt vatten! Dricker även 1 liter vatten hemma innan jag går och lägger mig för vatten är verkligen underskattat.

Dagen därpå går jag upp för att gå till jobbet igen, men som sagt jag är inte bakis eller så pågrund av allt vatten jag fick i mig *blink blink* och när jag kom hem lite efter 15 så skulle jag försöka uppdatera bloggen men såklart så slutade vårt internet att fungera hela kvällen? tror dock många fler hade problem och istället för att stressa över mitt förlorade internet så kopplade jag istället av och läste en bok vilket jag inte har gjort på evigheter och det var så SKÖNT att bara sätta sig ner och läsa????? Iallafall det var min helg fast väldigt sammanfattat!

Vi får se om jag kanske går in på lördagen lite mer senare och mina tankar kring saker jag inte har nämnt ännu! Stay tuned!

XOXO Lovisa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gud! Jag har haft så fullt upp med mitt jobb och andra grejer att jag inte alls har haft tid att uppdatera bloggen och jag är så ledsen för det! Jag firade min kompis igår och några bilder kommer nog komma upp på bloggen snarast, iallafall bilder som jag kan lägga ut här!

XOXO Lovisa

Likes

Comments

Det här inlägget innehåller adlinks från Adviral

Behöver jag säga mer? Den är jackan är den snyggaste mest underbara lilla plagg jag har köpt i mitt liv! Det är Vilas jacka i fejk päls!! Den här heter Viperlo Aragon och den går att fortfarande hitta här!

Likes

Comments

Det är nu man börjar fundera mer och mer på framtiden som man vill skapa för sig själv. Vill jag fortsätta jobba på det arbetet jaq har nu eller vill jag sprida mina vingar och ta mig någon annanstans och kanske börja studera eller ta på mig nya utmaningar i livet? Det är mycket att tänka på och jag har smått börjat kolla upp utbildningar som intresserar mig till en viss del.. Men just nu för tillfället så är planen att tjäna ihop pengar innan jag ens börjar tänka på att packa ihop allt jag äger och släpa med det till antingen Linköping, örebro, Malmö eller kanske till o med någonstans i Spanien? Vill jag kanske spendera ett år i Spanien och lära mig det språket jaq älskar så mycket och uppleva landet och dess kultur på riktigt innan jag studerar och är fast i 3-5år? eller hur vill jag göra egentligen? Så mycket val, så mycket möjligheter. Men en sak är jag 100% säker på och det är att min framtid inte har Nyköping i sig.

Framtiden är läskig. Jag har försökt att inte tänka på mina mål inför framtiden för mycket för jag har velat leva lite i mitt eget huvud och inte stressa upp mig i onödan.. Men tankar har man såklart och jag kände helt enkelt för att skriva av mig lite. För en vän till mig häromdagen sa att man inte kan hålla alla sina tankar inombords för då exploderar man till slut.


XOXO Lovisa

Likes

Comments