Header

Började år 2017 med en fantastisk weekend till Kuala Lumpur. Och ja, det var faktiskt en weekend även om det är en lång flygresa. Ett minne för livet med världens bästa företag där jag jobbar. (Ska berätta allt om vad jag jobbar med i ett annat inägg).

Fortsatte året med en resa till Dubai där det regnade i en hel vecka. Tänker att det inte ens borde vara möjligt, men det var det tydligen...


Åkte med min fina vän Melina till Köpenhamn för en weekend.

I april väntade en otroligt spännande resa då jag tillsammans med jobbet åkte till den Franska Rivieran för att fota material till företaget. Jag agerade modell för några dagar och det är något utav det mest roliga jag gjort. Även krävande med tidiga morgnar för att fånga det rätta ljuset men också sååå lärorikt.

New York är ju livets stad alltså. Helt fantastiskt! Hit ska jag åka tillbaka minst 1000 gånger till.

Maj, det är nog min favoritmånad. Man har hela sommaren framför sig, det är ljust ute igen och man känner hur allt äntligen vaknat till liv! Många härliga dagar spenderades med min fina vän Elin. Och jag besökte även Köpenhamn igen med pappa och familjen.

Den 21a juli kom livets tjej till världen. Min fina systerdotter Juli, älskar henne så.

I augusti väntade en välbehövlig resa till Kroatien med Elin. <3 Där hängde vi på Brown Beach club varje dag och firade Elins födelsedag.

Alltså SOMMAREN! Inte lite man längtar nu.

Många sjukt roliga kvällar som slutade såhär...

Många mysiga dagar hemma. De dagarna är så välbehövliga.

I oktober var det dags för ytterligare en fotoresa i Frankrike, mer om denna i ett annat inlägg.

Alltså middagar! Jag hoppas att 2018 bjuder på lika många härliga middagar som 2017.

Sammanfattningsvis när jag kikar tillbaka på 2017 så kan jag konstatera att det bestått av många härliga stunder med fantastiska resor och fina människor. Men också av stunder som är mindre härliga men desto mer lärorika. 2017 har gett mig så mycket utmaningar och erbjudanden om att växa som människa. Jag har tagit varje chans jag fått att växa lite till och är så inspirerad av vad 2018 har att erbjuda.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag älskar att skriva och oftast finns inte någonting för mig förrän jag skrivit ned det. Det kan handla om känslor, saker man går igenom eller något så enkelt som en "to-do" på jobbet. Jag måste skriva ned det för att förstå att jag måste göra det eller för att förstå vad jag egentligen känner. Så har jag alltid fungerat och när jag kikar tillbaka på olika bloggar jag haft genom åren så faller jag alltid tillbaka på hur kul jag tycker det är. Särskilt att skriva och fota. Få texter, bilder och färger att gå ihop. Jag känner mig alltid lite tom så fort jag inte skriver ned vad jag gör om dagarna eller saker som jag tänker på...


Så vafasen, vi provar väl igen? Första inläggen tänkte jag köra en throwback på 2017 så att ni får hänga med på guldklimparna från förra året.

Likes

Comments

Igår gick första flyget mot en mellanlandning i Istanbul för att sedan flyga vidare mot Malaysia och Kuala Lumpur. Här ska jag spendera 5 dagar med jobbet för att sedan flyga hem igen. Här kan man verkligen prata om en snabbtrip.

Likes

Comments

Äntligen semester!!! En vecka väntar i Palma men vi bor i Illetes. Hängde bara vid hotellet igår och sedan käkade vi en mysig middag inne i Palma. Finns inget bättre än att vara i solen enligt mig.

Likes

Comments

Spenderat hela lördag-söndag på en brygga. Kom dit med massor av tankar, ett dåligt humör: helt enkelt instabil. Lämnade idag med ett lugn och ett leende på läpparna. Tänk vad ett par dagar med en bra bok och nästippen mot solen kan göra.

Likes

Comments

​En fantastisk midsommarhelg har spenderats i Varberg. Otroligt bra fest ordnad i fredags och en härlig familjemiddag igår. Älskar midsommar och alla sommarkänslor!

Likes

Comments

Lunch på världens härligaste ställe idag! Bellinis och god mat <3

Jag var tvungen att beställa in min favorit - Pata Negra <333 godaste som finns!!!!!

MMM

Likes

Comments

Kan inte få nog av hur vacker himlen är nuförtiden.

Imorses påväg till Kastrup för avfärd mot Barcelona.

Likes

Comments

INSTAGRAM@lovisarosenborg