Igår var en riktig mysdag för mig och min pojkvän Jonas, nästa helg åker jag till släkt i USA så denna helgen så vi sa att denna helgen skulle vi ägna oss åt att vara samman. Dagen började (som normalt) med frukost. Vi åt lite allt möjligt som ni ser på första bilden :)
Vi åkte sedan in till stan för att köpa present till Jonas mamma som faktiskt fyller år samma dag som jag.
Vi kände att vi började bli hungriga efter ett tag så då bestämde vi att vi skulle äta ute istället för att åka hem för att äta. Vi åt på en Kinarestaurang i stan där vi åt buffé, jag åt mest sushi dock.. ;)
Vi satt och små åt i ett tag, pratade osv. Som vanligt blev jag sugen på godis och det var en timme kvar tills bussen kom.. Så Jonas och jag gick till Hemköp och köpte lite godis till kvällen. Vi gjorde inte så mycket mer än att kolla film och bara mysa senare när vi kommit hem!
Det var en lyckad dag för oss båda iallafall, fylld med skratt och mys..
Jag hoppas att ni hade en minst lika bra helg! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​En handskrubb är väldigt enkel att göra hemma så jag tänkte skriva det "recept" jag brukar använda för att göra en handskrubb som jag tycker funkar väldigt bra. 

En matsked kokosolja

Två matsked honung, inte flytande

ca.1/2dl flingsalt

ca.1/2dl socker

1 matsked citronsaft

Du börjar med att lägga ner kokosoljan och honungen i en bunke som du sedan sätter in i mikron, det ska bara bli mjukt, inte smält. efter det blandar du ner flingsalt i kokosoljan och honungen noga, efter det brukar jag blanda i citronsaften innan sockret. Efter citronsaften blandar du i sockret. Såklart valfri karamellfärg också för att göra den färgglad. 

När jag gör denna brukar jag göra dubbel sats för det blir ganska lite skrubb om man ska ge bort den eller ha den länge. Jag rekommenderar verkligen detta både till dig själv och som födelsedagspresent. 

Likes

Comments

Det som nog alla tänker på när man inte har något att göra är nog att kolla film. Det är ju en bra idé men efter det så vet man inte heller vad man ska göra. Hör kommer några tips på hur man kan förvränga tiden.

- Börja följa en serie. På så sätt kan du snabbt fastna och vilja se nästa avsnitt, på så sätt går tiden snabbare än vad man tror.

- Baka. Om man bakar något tar det också tid. Man blandar smet och sedan ska den in i ugnen, om kakan/kakorna tar lång tid i ungen kan man tillexempel göra någon slags dekoration till det du bakar.

- Film marathon. Man kan bestämma sig att ha ett film marathon. Det är att man väljer filmer i samma serie tillexempel Harry Potter, Pirates of the caribbean eller The hunger games osv. Att man då ser filmerna i ordning.

- Städa. Städa kanske inte är första valet för många, iallafall inte för mig. Men man kan tillexempel sortera smink eller i sina lådor, det tar mer tid än vad man tror (beroende på hur mycket röra man har såklart).

- Läs en bok. Sätt dig med en riktigt bra bok som passar dig med något snack eller en kopp te.

- Skriv en lista med 100saker du vill göra i livet. ​Det kan vara en rolig och spännande sak att fördriva tid på. 

- Gör en ny spellista, själv tycker jag det är superkul att göra nya spellistor på Spotify, tillexempel en sommarlista eller en lista med lugna låtar att ta det lugnt till.

- Pyssla. Gör ett födelsedagskort till någon som fyller år eller dekorera något

- Umgås med en kompis. 

- Experimentera. Tillexempel med ditt smink eller hår, testa något nytt.

Hoppas något funkade <3 


Likes

Comments