Då var det redan torsdagskväll. Tycker att veckorna går skrämmande fort, och nästa vecka är det februari!! Shit.

Men veckan har gått, men jag har varit väldigt trött och seg, men har ändå gjort tre träningspass denna vecka. Så nöjd med det, har kommit igång med den. Ska ha vilodag imorgon och träna i helgen. Jag försöker att satsa på 4-5 gympass i veckan. Men kommer såklart att vara supernöjd med 3 pass också. Men mitt mål är 4-5 per vecka.

Annars så har det inte hänt något mer än att jag jobba.

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då var denna helgen över typ, jag har lite söndagsångest. Usch, det är ingen mysig känsla. Men det är bara att bita ihop. Ska försöka ta mig ut och få lite frisk luft. Men det blir ingen träning idag, måste ha en vilodag. Men imorgon är det tillbaka till träningen.

Helgen har varit bra, somnade tidigt i fredags, och igår träffade jag en vän och det var trevligt.

Kram 


Likes

Comments

Gott nytt år gott folk.

Hoppas att ni alla har haft en bra ju och nyår. Det har i alla fall jag. Under jul så var jag uppe i sälen och firade med familjen. På nyår var jag med vänner och käkade tre rätters och drack gott. Lite nyårslöften har man väl, det är att jag ska äta bra och fortsätta träna.

Ville bara uppdatera

Likes

Comments

Lördag och jag har varit igång hela dagen. Vaknade tidigt av mig själv. Gick och träna runt 8.15 redan. Det blev ett helt okej benpass, bästa på länge. Sen åkte jag till Emporia runt 11 för att jag skulle lämna min mobil på apple store där för att det var fel på mitt batteri i den. Det visade sig att det var produktfel så de fixade gratis åt mig. NICE. Märker verkligen skillnad. Från att den laddade ut sig på en timme till nu och det håller mycket längre.

Sen kom jag hem runt 14.30 och har fixat i hemmet för att jag ska snart få vänner hem för lite glöggmys. Så har min lördag sett ut. En helt okej lördag tycker jag. Hoppas att nu får en bra kväll.

Kram Lovisa


Likes

Comments

Nu så är det söndag igen, helgen har bara flugit förbi. Jag har bara tagit det lugnt nu i helgen. Jag har passat på att tränat lite, då jag inte har hunnit med det under veckan. Det behövdes, det var super skönt. Men nu sitter jag och tar det lugnt, håller på att tvätta också. Något som behövdes att göra. Det är nog en ut av det värsta hemsysslor att göra tycker jag. Det är nog för att jag bor högst uppe och tvättstugan är längst ner i källaren. Ska tillägga att jag inte har någon hiss i huset.

Aja, det är nog inte så intressant att veta.

Men för övrigt så jobbar jag på, försöker att träna. Annars så gör jag inte så mycket. 

Aja, ville bara uppdatera lite. 


Likes

Comments

Attans, jag skrev ett långt inlägg men det försvann. Gjorde en uppdatering och den är: Jag är hemma från jobbet och är dunder förkyld som jag har varit den senaste veckan. Jag har verkligen mått kasst och de tre senaste nätterna har jag sovit dåligt. Jag hoppas dock då att jag kan gå till jobbet i morgon. Vi får se under dagen hur jag mår, klockan är trotts allt innan 07.00. Vaknade innan klockan 6 idag och kunde inte somna om. Jag kunde då lika bra sätta mig i soffan och kolla på tv med en mugg te. Lite morgon mys.

Men så är läget med mig just nu, jag längtar tills när jag kan börja med träningen. 

Kram L

Likes

Comments

Då var det Lördag, och det känns helt okej idag. Jag har klart mig i genom dagen hittills och ikväll får jag besök av några vänner här i Malmö. Det ska blir trevligt hoppas jag.

Annars så har jag tränat och städat här hemma idag. Även tagit det lugnt.

Likes

Comments

Jag är sämst här, tror ni att jag uppföljde det jag sa? Nä inte alls. Men grejen jag har haft såna svängningar i mitt mående. Verkligen pendlat. Ena stunden känner jag mig super ensam och inte har några vänner. Andra stunden vill jag inte ens träffa någon, vill bara isolera mig och bara trött på människor. Jag har även mått bra och haft det kul. Men mest har det tyvärr varit att jag inte mått bra alls och allt har bara varit jobbigt. Men jag försöker leva på mitt liv som vanligt. Jag måste det för att få vardagen att fungera.

Kram Lovisa
Likes

Comments

Okej, nu har jag varit borta allt för länge. Har ingen bra förklaring mer att jag inte har orkat att bloggat. Jag har började på nytt jobb i slutet på April, så har fokuserat mig på det. Det är ett jobb i Lund så det är lite närmare till jobbet än Trelleborg.

Men till det jag jag tänkte börja med här, jag ska anslut mig till en utmaning som Smail började med i går. 40dbest. Att man ska under 40 dagar nå sin bästa form. I mitt fall komma i min bästa from än vad jag har varit i på flera år. Det är mitt mål. Att jag ska träna mer, äta bra och gå ner i vikt. Så jag tänker fullgöra det och börja i morgon.


Kram Lovisa

Likes

Comments