Everyday

London 16/2-18/2

Min kära pojkvän gav mig en resa till London i julklapp! En kombinerad julklapp, 1-års present och alla hjärtans dag överraskning. Allt i ett!

Jag blev så chockad när jag öppnade paketet, som var så fint gömt i en skokartong. Jag hade på känn att han hade köpt ett par Axel Arigato skor, då jag pratat om ett par ganska länge. Men han hade köpt ett par billiga tygskor, lagt dem i en stor skokartong och slagit in. När jag öppnade sa han "lyft älskling" vilket jag gjorde, och under skorna gömde det sig ett kuvert! I det fick jag livets julrim, då slutet avslöjade att vi skulle till London!! Jag blev så himla rörd och glad! All tid, engagemang och kronor han har lagt på mig är out of this world. Min älskling!

Den 16e (på fredag alltså! iiiiih!!!) lyfter planet på morgonkvisten från Arlanda. Så älskling och jag har hela fredag, lördag och planet hem på söndag lyfter på kvällen, så hela söndag har vi också! Planen är att strosa runt, leva livet, shoppa, äta gott och njuta av varandras närhet.

Lördag är en speciell dag för oss då vi firar 1 år tillsammans! Tiden har gått så himla fort, och innan vi vet ljudet av det har det gått 10 år. Han får mig att känna mig så trygg, lycklig, vacker, vuxen, behövd och älskad. Ingen har en vackrare själ än honom. Jag är så kär!
Likes

Comments

Everyday, Tankar

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen

Alla dagar jag hade med mamma, Ws och min första kyss och typ den gången man åt tacos för första gången, då det är så satans gott!!

Tre saker jag uppskattar

Min pojkvän och familj, mat och fina vyer.

Tre saker som jag vill ha

Oj... Jag har inte något jag suktar efter just nu faktiskt.

Tre saker jag älskar att göra

Jag älskar att vara med min pojkvän, njuta av god mat och resa!

Tre ord som beskriver mig

Envis (om det är positivt eller negativt beror helt på dagen haha), glad och omtänksam tror jag.

Tre saker jag vill bli bättre på

Att berätta för mina nära och kära att jag uppskattar dem, matlagning och inte oroa mig så mycket över allt.

Tre saker jag inte kan vara utan

W, Carmex eller något att ha på läpparna och min telefon!

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga

Att jag gifter mig med min drömkille (hej älskling!), att i framtiden kunna jobba med människor i ett hjälpande syfte, äga en Hermès Birkin.

Likes

Comments

Everyday, Food, I ögonblicket

Mr Cake, Rådmansgatan 12

Detta kafé spanade jag in på Instagram! Roy Fares, aka snygga kak-killen och Mattias Ljungberg, mannen bakom semmelwrapen, slog sina kloka huvuden ihop och öppnade detta hål i väggen!

Och ja det var nästan ett hål i väggen då det ligger på kortsidan av en huslänga, otroligt trångt (pga många gäster) och mörk och mysig interiör. När W och jag klev in genom dörren började jakten på sittplats! Jag hade läst innan att just platser var det ont om, och sant är ett understatement, det var FULLT. Vi lyckades dock få plats på ett litet hörn bara några minuter efter framkomst. Tur!!

Framme vid disken stod rader av olika tårtor, kakor, bullar, cupcakes, sallader och mackor. Mitt hjärta klappar lite extra för choklad, och fick nästan andnöd när jag såg allt innehållandes kakao. I förväg hade jag spanat in deras red velvet croissant, men i stundens hetta lockade chokladtårtan mer!

Vi beställde varsin "kaka" och dryck. I Ws fall en bullsnurra med hasselnötter och choklad och en salted caramel milkshake. Jag valde deras Devils Foodcake och en latte! Beskrivningen på tårtan löd "Choklad, choklad, choklad". Indeed. Jag trodde att jag skulle få diabetes en gång till!

Summan av kardemumman: Ett lite överhypat kafé med överpriserade bakelser och drycker. Jag tror notan landade på cirka 230kr. Det var absolut värt att besöka och pröva, men jag kommer nog inte gå dit igen. Jättemysigt absolut, men inte så mycket mer än så. Det är W och jag överens om!

Likes

Comments

Contains affiliate links Beauty

Redan som liten kunde man märka min fascination för all things beauty. Jag satt i timmar och kollade på när mamma målade sina naglar, stylade håret eller applicerade läppstift i spegeln. Min moster är frisör och äger en egen salong, och även där har jag spenderat timmar och bara observerat. Hur hon färgat, klippt och fönat. Sett hur människor lämnar hennes salong med ett leende på läpparna, för dem känner sig så himla fina och piffade. Det är så häftigt!

Jag har en förkärlek för smink, naglar och dofter. Här har ni mina 4 mest använda parfymer!

Likes

Comments

Contains affiliate links Everyday, Moodboard/Inspo
Har sån lust att göra om här hemma! Mitt sovrum och badrummet. Vi flyttade in för 1,5 år sedan och vi har egentligen inte gjort om något här inne hos mig. Fokuset har legat på pappas och buonusmammas sovrum och trädgården.

Jag vill måla i mitt sovrum. Helst en kall grå färg med någon snygg list uppe i taket och nere på golvet. Träet på golvet vill jag gärna byta ut också, då det jag har nu nästan är vitt och blir smutsigt så otroligt fort PLUS att det inte tål vatten alls! Om man går från badrummet med lite fuktiga fötter efter en dusch, blir det små fotavtryck på golvet. Taket ska målas om också! Dem förra ägarna gjorde det antingen själva eller anställde någon urusel, för det är riktigt dåligt utfört... Förvaring måste jag ha! Mitt rum är konstant stökigt då jag inte har någonstans att ha alla prylar, då läggs dem gärna på golvet eller i soffan tyvärr. Har kollat runt på alla olika möbelvaruhus, men jag finner inga byråer eller småförvaring som faller mig i smaken.

Mitt nästa uppdrag! Projekt Lovisas palats!

Likes

Comments

Everyday, Familj, Snapshots
Fantastisk himmel mitt på Östersjön // Min W som hälsar på grannarna // Lilla Dallas på Strykjärnet i Visby
2 vackra saker i en bild // Glad Dallas på gården // Ledsen Dallas efter svampjakt i regnet
Visby, Gotland
Min bonusmamma har en gård på Gotland, som jag fullkomligt avgudar! Där brukar vi spendera somrarna, men även långhelger på våren och hösten. Det är så skönt att få komma bort från storstaden ibland! På gården bor man mitt ute i ingenstans. Grannarna är hästar, får och en vinna som brukar bjuda mig på bullar. Kontrasten är så häftig tycker jag! När man kommer från stress, ljud och civilisation till absolut tystnad och ett lugn som man inte kan beskriva med ord. Att såsa runt i pyjamas hela dagarna och klappa hästarna är så mysigt! Mitt lilla smultronställe!

Bilderna är för övrigt ett hopkok av 2 helger!

Likes

Comments